Nowe wydawnictwo modeli kartonowych
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nowe wydawnictwo modeli kartonowych
Witajcie. Zobaczcie ten link: http://www.kwmodel.boo.pl
Witaj mad_vins.
Link zobaczyłem. A powiem więcej, nawet na niego kliknąłem
, żeby sprawdzić, co się tam kryje. Chciałem przez to powiedzieć, że mógłbyś się wysilić tytułem wstępu, a nie ograniczyć się do "... Zobaczcie ten link..."
Zainteresowania i sympatii nie wzbudziłeś zbyt wielkiej takim wstępem - do godziny 11.47 tylko 37 odsłon , to jednak mało. Ale, że już odważyłem się tam kliknąć, więc:
- podoba mi się rysunek na okładce
- nie podobają mi się żarówiasto-żólte i czarne pasy na krawędziach okładki, kompletnie mi nie pasują do ładnej reszty.
Napewno atrakcyjność tematu oraz zwiększenie zainteresowania osiągnąłbyś zamieszczając na forum zdjęcia z klejenia surówki (sprawa ważna) oraz częściową zawartość arkuszy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Radzio.
Link zobaczyłem. A powiem więcej, nawet na niego kliknąłem

- podoba mi się rysunek na okładce
- nie podobają mi się żarówiasto-żólte i czarne pasy na krawędziach okładki, kompletnie mi nie pasują do ładnej reszty.
Napewno atrakcyjność tematu oraz zwiększenie zainteresowania osiągnąłbyś zamieszczając na forum zdjęcia z klejenia surówki (sprawa ważna) oraz częściową zawartość arkuszy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Radzio.
Cześć
Witam ponownie.
Dziękuję za uwagi. Strona raczkuje. Jest to forma przejściowa. Okładka musi być widoczna z daleka - takie jest założenie. Jest to symbol rozpoznawczy. Kompozycja jako całość prezentuje się całkiem ładnie.
Najważniejsza jest zawartość. Miło was zaskoczę. Niech to pozostanie tajemnicą do dnia ukazania się w kioskach i EMPiK-ach
Zdjęcia z budowy surówki zostały wykonane etapami. Na stronie zamieściłem tylko 10 zdjęć gotowego modelu.
Poprawię się. Gdy wygospodaruję trochę czasu to postaram się umieścić reportaż ze sklejania surówki.
Zapraszam do wykonania reportażu ze sklejania modelu już wydrukowanego. W kioskach będzie można kupić go od dnia 3 lub 4 marca.
Zapowiadam, że będę regularnie umieszczał reportaże foto ze sklejania surówek kolejnych modeli.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy.
Dziękuję za uwagi. Strona raczkuje. Jest to forma przejściowa. Okładka musi być widoczna z daleka - takie jest założenie. Jest to symbol rozpoznawczy. Kompozycja jako całość prezentuje się całkiem ładnie.
Najważniejsza jest zawartość. Miło was zaskoczę. Niech to pozostanie tajemnicą do dnia ukazania się w kioskach i EMPiK-ach
Zdjęcia z budowy surówki zostały wykonane etapami. Na stronie zamieściłem tylko 10 zdjęć gotowego modelu.
Poprawię się. Gdy wygospodaruję trochę czasu to postaram się umieścić reportaż ze sklejania surówki.
Zapraszam do wykonania reportażu ze sklejania modelu już wydrukowanego. W kioskach będzie można kupić go od dnia 3 lub 4 marca.
Zapowiadam, że będę regularnie umieszczał reportaże foto ze sklejania surówek kolejnych modeli.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy.

No no - dla mnie ciekawy temat i dobra cena - skuszę się i skleję. Co do okładki, to faktycznie mogłaby być inna, te pasy jakoś źle wyglądają. Co do tematów - obydwa bardzo interesujące. Mam tylko nadzieję, że po nich nie ugrzęźniecie w Spitfajerach, Hurikanach, Zerach i Meserszmitach, bo tym raczej byście się nie przebili na rynku.
Powodzenia!
TAD
Powodzenia!
TAD
Nie ugrzęźniemy
Nie ugrzęźniemy. Mamy zupełnie inne plany.
PS. Modele można kupić od soboty 28.02.2009
PS. Modele można kupić od soboty 28.02.2009
kiosk
w sobotę 28.02.2009 w Kioskach i Empikach. Na stronie w poniedziałek.
Nabyłem w saloniku RUCH'u. Polecam! Wycinanka robi świetne wrażenie, ostry wydruk, ładna, stonowana waloryzacja. Karton wydaje się być cienki i miękki, ale sądzę że to bardziej będzie pomagało niż przeszkadzało. Czego brakuje to chyba faktycznie przydałyby się zaznaczone linie symetrii zarówno segmentów jak i wręg lub chociaż wręg. Poczekam na "laserowe" wręgi i zobaczymy co z tego wyjdzie!