Co do Sumika to mi się podoba, nawet jestem zaskoczony efektem tego kordonka. Czekam więc na kolejne postępy.
Co się zaś tyczy forum Papermodels to się z Wami nie zgodzę.
Tadzik tam nie potrafił jakoś zachować tonu wypowiedzi takiego jak na Sklejmy i zachowywał się podobnież chamsko. Piszę podobnież bo nie byłem tego światkiem, tyle co wiem wiem od moderatorów.
Ciebie
Jarek prosili byś nie traktował forum tylko jako słupa ogłoszeniowego, relacji zamieścić tam nie chciałeś dawałeś tylko linki. Nie wiem jakie tam padały argumenty ale jeśli powołałeś się na "regulamin forum" to trafiłeś w dziesiątkę
Faktycznie brak tam takowego i ja w mej króciutkiej karierze moderatora już po pierwszym zgrzycie z administratorem o taki ciągle go napominam.
Za co zabanowano
Kamila, pojęcia nie mam.
Jedno mogę powiedzieć z całą stanowczością. Jest tam bardzo wielu użytkowników, którym się nie podoba to co robi "zarząd" forum. Tylko czy wojowanie to jest właściwa droga. Ja już od pewnego czasu doszedłem do wniosku, że nie. Kto ma racje w swym postępowaniu pokarzę czas i albo to forum będzie się rozwijać albo padnie.
Wam tylko chciałem zwrócić uwagę że mówienie o towarzystwie wzajemnej adoracji uwłacza wszystkim użytkownikom, a nie tylko tym którzy wprowadzają tam jakąś własną wizję.
Nie da się ukryć że jest to w tej chwili, nadal, najdynamiczniejsze forum gdzie się pojawia najwięcej relacji gdzie ludziom chce się jeszcze pisać.
To tyle z mej strony w tym temacie.