Choć nie pytany, odpowiadam: teraz najnowszy trend to

Podobno rewelacja !!!
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Z resztą mam czas. Model ten ma być takim małym przerywnikiem między Hayabusa, figurkami i całą resztą, która albo mnie przerosła albo zirytowała i poszła w kąt tak jak Panzer II
 Z resztą mam czas. Model ten ma być takim małym przerywnikiem między Hayabusa, figurkami i całą resztą, która albo mnie przerosła albo zirytowała i poszła w kąt tak jak Panzer II   

Może jednak założyłbys osobny wątek z odpowiednim tytułem, będzie łatwiej wyszukać relację z budowy jak go już skończysz.r-t pisze:długo zastanawiałem się nad założeniem osobnego tematu z relacją z budowy Kubelwagen'a i uznałem, że tu wrzucę kilka fotek z budowy a potem ewentualnie zrobię galerię

tyle że jest taka trochę podobna do Green Zinc Chromate
 tyle że jest taka trochę podobna do Green Zinc Chromate   
  Szczerze mówiąc jestem ciekaw Twojego wykonania tego modelu więc zachęcam do równoległej relacjiPEPE pisze: Sam miałem ochotę na zbudowanie tego pojazdu, ale skoro byłeś pierwszy, nie będę Ci wchodził w paradę.

Rozpatrzę propozycję. Czuję, że może być ciekawie.r-t pisze:Szczerze mówiąc jestem ciekaw Twojego wykonania tego modelu więc zachęcam do równoległej relacji

Dalej nie wiem jak mi się to udało zrobić . . .
  Dalej nie wiem jak mi się to udało zrobić . . . 

, w tym wypadku wzorowałem się na tym co widziałem na skrzyni biegów mojego Land Rover'a
, w tym wypadku wzorowałem się na tym co widziałem na skrzyni biegów mojego Land Rover'a   czyli piaskowa skorupa. Całość została jeszcze poprawiona i wyszło tak:
 czyli piaskowa skorupa. Całość została jeszcze poprawiona i wyszło tak:

a moje trzęsące się ręce nie są w stanie ich utrzymać w pionie
 a moje trzęsące się ręce nie są w stanie ich utrzymać w pionie    

i wcześniej jeszcze tylni zderzak
  i wcześniej jeszcze tylni zderzak   :
 :