[R] Albatros D.III - samolot mysliwski
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- Matrix_OST
Witam, ja tylko chciałbym pochwalić koleżankę za to ,że przy czwartym modelu już tak dobrze sobie radzi z kartonem. Jednak widzę jeszcze ,że trochę sprawia problemu klejenie na dwie wręgi , ale to jest kwestia tylko dopracowania i dalszego klejenia . Mam wrażenie ,że kleisz wikolem lub czymś podobnym do tego bo w jednym miejscu tzw krowie żebro ci wyszło od zbyt mocnego trzymania lub wpychania wręgi do poszycia. BCG dobry pomysł na kształtowanie takich listków których piszesz ,że nie lubisz. Oczywiście w bardzo małych ilościach i w kilka minut po wyschnięciu najlepiej zacząć kształtowanie. Jesli nie masz BCG pod ręka to wystarczy troszeczkę śliny na papier.
Miałem jeszcze napisać ,że chyba nie retuszujesz , ale gdzieniegdzie widzę jakieś mazy, które przypadkiem ci się tam pojawiły więc zapytam czym retuszujesz?.
Ogólnie bardzo ładnie i na pewno będę sobie popatrywał do twoich relacji. Tak trzymaj.
Pozdrawiam
Miałem jeszcze napisać ,że chyba nie retuszujesz , ale gdzieniegdzie widzę jakieś mazy, które przypadkiem ci się tam pojawiły więc zapytam czym retuszujesz?.
Ogólnie bardzo ładnie i na pewno będę sobie popatrywał do twoich relacji. Tak trzymaj.
Pozdrawiam
Haha - tylko u Ostoi może się pojawić coś takiego jak "nick'u" - w słownikach nie (nicku). Tradycyjnie - jest trochę douczony Ostoja i jest reszta świata...OSTOJA pisze:Coś nam Gwiazda zamilkła, czyżby przestraszyła się mojej "pyskówki" z użytkownikiem o nick'u Tad.Dobrze, że Kroolo przeniósł ją do innego działu.
TAD
W budowie modelu narazie cisza.Swieta spedzam na obczyznie,wiec trzeba bylo wszystko samemu przygotowac.Zabraklo juz czasu na model,niestety....
Mam nadzieje,ze bedziecie cierpliwi,bo relacja nie bedzie postepowac w szybkim tempie.Majac poltorarocznego synka,ciezko jest znalezc chwilke dla siebie
.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Mam nadzieje,ze bedziecie cierpliwi,bo relacja nie bedzie postepowac w szybkim tempie.Majac poltorarocznego synka,ciezko jest znalezc chwilke dla siebie

Ale numer!!!Poukladalam sobie fotki w Photobuckecie w albumy i co?I juz ich nie widac.Chcialam edytowac posta i nie moge,
.Wkleje je wiec jeszcze raz...
Prace nad Albatrosem wznowione.Powstaly skrzydla,ale jeszcze nie przyklejone do kadluba.
--
poprawiłem linki w poprzednim poście. Kroolo.

Prace nad Albatrosem wznowione.Powstaly skrzydla,ale jeszcze nie przyklejone do kadluba.
--
poprawiłem linki w poprzednim poście. Kroolo.
Ostatnio zmieniony 2009-01-06, 15:04 przez Gwiazda, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam, święta,świeta i po świętach.
Pozdrawiam.
Ja korzystam z www.fotosik.pl jakos do tej pory nic mi nie zginęło.Gwiazda pisze:Poukladalam sobie fotki w Photobuckecie w albumy i co?I juz ich nie widac.

Czas na mala aktulizacje.Nie jest tego zbyt duzo,ale pomalutku brne do przodu

Dolny plat jest plaski,dzwigary nie zdwignely calosci
,mam nadzieje,ze jak dojda zastrzaly to pojdzie w gore.Wszytsko jeszcze bez retuszu,tzn.gdzies tam jakies plamki sa,ale poniewaz dysponuje akrylami,nie chce mi sie za kazdym razem odpowiednio ich mieszac,wiec postanowilam na koniec "objechac" wszystko.
Gorny plat jeszcze nie sklejony w calosci ze soba.

No to tyle na dzis.Pozdrawiam .

Dolny plat jest plaski,dzwigary nie zdwignely calosci

Gorny plat jeszcze nie sklejony w calosci ze soba.

No to tyle na dzis.Pozdrawiam .
- Matrix_OST
No, już myślałem że aktualizacji nie będzie. Co tak długo?
Póki co idzie dobrze. Czekam na kolejne aktualizację
.
.
Pozdro!

Póki co idzie dobrze. Czekam na kolejne aktualizację

Romeo, Gwiazda już mężatkaMatrix_OST pisze:Ale ładne paznokcie

Pozdro!
Ostatnio zmieniony 2009-01-06, 15:49 przez edipodium, łącznie zmieniany 1 raz.