[RELACJA] Spitfire Mk Vb 1/72
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Gregor, tak to oznaczenia brytyjskie.
Trochę dziwnie to wygląda z takimi przesuniętymi ( kalka nie ułożyłaby się na tej wypukłości?), ale model ogólnie mi się bardzo podoba - gratuluję!
Jak patrzę na Wasze wyczyny to i mi się chce coś plastikowego - mam jeden mały, taki fikuśny, na półce do złożenia, ale kiedy się za niego wezmę...
Trochę dziwnie to wygląda z takimi przesuniętymi ( kalka nie ułożyłaby się na tej wypukłości?), ale model ogólnie mi się bardzo podoba - gratuluję!
Jak patrzę na Wasze wyczyny to i mi się chce coś plastikowego - mam jeden mały, taki fikuśny, na półce do złożenia, ale kiedy się za niego wezmę...
Nie ułożyłaby się (sprawdziłem).Kroolo pisze:kalka nie ułożyłaby się na tej wypukłości?
To ja jak patrze na dział kartonowy to ostatnio natchnęło mnie to do sklejenia czegoś z kartonu, jak skończę szkielet (Zu-23-2) to dam zdjęcia.Kroolo pisze:Jak patrzę na Wasze wyczyny to i mi się chce coś plastikowego
Zaopatrz się w płyn zmiękczający kalkomanie (http://allegro.pl/item504758576_plyn_do ... mbrol.html). Z tego co słyszałem, niweluje ten problem.Nie ułożyłaby się (sprawdziłem).