Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Czytałem te kilka słów parę razy i pojąć nie mogęSprudin pisze:O nie nie nie, Ceva, nie daj się![]()
Podobno marzenia mogą się spełniaćSprudin pisze:Ja chce zobaczyc w Twoim wykonaniu jakiegoś czterosilnikowca![]()
Trudno co robićbleriot pisze:W kwestii nieporozumieńBardzo rzadko używam superglue, budex li tylko i wyłącznie /kreda również/, wiem beton jestem niereformowalny
A to dlaczego! ch***** znowu zostałem źle zrozumianySprudin pisze:Niezbyt trafny cytat przyjacielu![]()
Niestety nie ma szans, niestetyel_paw pisze:Mam nadzieję, że do poniedziałku będzie skończona. Trzymam za to kciuki !
Aleś mnie zaskoczył tym pytankiemCeva pisze:A tak przy okazji to jak tam El-paw Twój nastrój przed godziną "W" ( budowa Sparviero )?
Ja naprawdę mam nadzieję że uda mi się zobaczyć Sparviero w Twoim wykonaniu. Po prostu jestem ciekaw jak Ty sobie poradzisz z tym modelem bo mnie się wydaje że wiele rzeczy można by zrobić lepiej. I mam nadzieję to zobaczyć w Twojej relacji.el_paw pisze:Ceva napisał/a:
A tak przy okazji to jak tam El-paw Twój nastrój przed godziną "W" ( budowa Sparviero )?
Aleś mnie zaskoczył tym pytankiemPo tym co pokazujesz w tej reacji (bardzo wysoki poziom) to aż się boję wbić nożyczki
a tak na poważnie to mi się skomplikowały trochę modelarskie plany ostatnio. Ale jak uporam się z Czaplą to kto wie ...