[relacja] Junkers D.I - Answer
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Widok Junkersa bardzo miodny
nie ma co.
ja swojego skleiłem wieki temu i po tym projekcie polubiłem projektanta ( do czasu wzięcia w ręce jego pierwszych komputerowych projektów ). Już jest trochę zdemolowany bo przeżył lądowanie spod sufitu

Eee nie jest taki tragicznytad pisze:Dzięki Panowie za dobre słowo. Glostera już kleję - mało co pasuje i niezbyt nadaje się na relację.
Pozdrawiam
TAD

Hej,
I ja chciałbym pogratulować tobie TAD następnego świetnego modelu i wykonania. Najbardziej podobają mi się Kaemy i rura wydechowa. Czuję ,że musiałeś trochę je dopieszczać
bo widać ,że dużo pracy tam poszło. a co do Meteora to sam bym zobaczył relację bo ten model też u mnie leży gdzieś na składzie no ale rozumiem i szanuję twoją decyzję bo sam tak ostatnio postąpiłem i kleiłem w zaciszu domowym nic nie pokazując.
Życzę powodzenia i czekam na galerię końcową lub może relację.
Pozdrawiam
I ja chciałbym pogratulować tobie TAD następnego świetnego modelu i wykonania. Najbardziej podobają mi się Kaemy i rura wydechowa. Czuję ,że musiałeś trochę je dopieszczać

Życzę powodzenia i czekam na galerię końcową lub może relację.
Pozdrawiam
Witam...
„Tad” model wykonany świetnie, relacja oraz zdjęcia przeprowadzona wzorowo, przeglądałem tą wycinankę, bo mam ja u siebie na kupce
i musze ci przyznać w 100% racje, co do brakujących opisowych rysunków no i to, że w trakcie sklejania trzeba polegać na numeracji
Pozdrawiam...I myślę, że bez następnej relacji się nie obejdzie

„Tad” model wykonany świetnie, relacja oraz zdjęcia przeprowadzona wzorowo, przeglądałem tą wycinankę, bo mam ja u siebie na kupce

Pozdrawiam...I myślę, że bez następnej relacji się nie obejdzie

TAD, chłopie , bez takich numerów proszę ! Jakieś głupoty o wycofywaniu się z relacji ? Nawet nie myśl o tym ! Zbyt wielu uczestników ogląda Twoje relacje z prawdziwą przyjemnością, więc wiesz ... Nie kombinuj i tyle. A zdjęcia - jeśli na nich widać to wszystko , co forumowicze chcą zobaczyć, a elementy są wyeksponowane, to wszystko jest OK. Po co ciągnąć do poziomu National G. , przecież nie o to w tej zabawie chodzi
No i czekam z niecierpliwością na kontynuację P-47, wychodzi piękny model (zresztą nie miałem najmniejszych wątpliwości co do efektów końcowych).
Pozdr.

No i czekam z niecierpliwością na kontynuację P-47, wychodzi piękny model (zresztą nie miałem najmniejszych wątpliwości co do efektów końcowych).
Pozdr.
Czołem,
dziękuję Panowie za miłe słowa - tak całkiem z forum nie mam zamiaru zrywać (a z kartonami wcale), pomyślę tylko nad tym, czy warto pokazywać modele, skoro i tak połowy rzeczy na tych moich zdjęciach nie widać, albo wychodzą jakoś inaczej.
Radzio - Thunderbolta czywiscie skończę, mam nadzieję, że nic w nim nie popsuję i będzie wyglądał dobrze. Naprawde fajna wycinanka - jeszcze raz Ci dziękuję.
Co do Junkersa to powiem Wam, że lubię ten mój modelik - wyszedł jak wyszedł, ale go lubię.
Pozdrawiam
TAD
dziękuję Panowie za miłe słowa - tak całkiem z forum nie mam zamiaru zrywać (a z kartonami wcale), pomyślę tylko nad tym, czy warto pokazywać modele, skoro i tak połowy rzeczy na tych moich zdjęciach nie widać, albo wychodzą jakoś inaczej.
Radzio - Thunderbolta czywiscie skończę, mam nadzieję, że nic w nim nie popsuję i będzie wyglądał dobrze. Naprawde fajna wycinanka - jeszcze raz Ci dziękuję.
Co do Junkersa to powiem Wam, że lubię ten mój modelik - wyszedł jak wyszedł, ale go lubię.
Pozdrawiam
TAD