pozdrawiam
[Relacja] Niszczyciel "Burza" 6/96 MM
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Przeszkadzać !? To tak jakbyś w samolocie ze śmigieł zrezygnował. Model wygląda dość dobrze ale na następny poświęć więcej czasu, nie śpiesz się tylko zrób go dokładnie.Gregor pisze:Nie zamontowałem , bo doszedłem do wniosku , że będą tylko przeszkadzać
Powodzenia przy następnych pracach
Sweet Nightmare
Chyba jednak straciłeś serce do niego... Widać kilka białych miejsc na których powinny być jakieś elementy, bez steru i śrub to tak jak hmmm no żołnierz bez karabinu. Czemu pomalowałeś burty? Bez malowania wyglądały znacznie lepiej, miały oznakowanie no i bulaje były, a tak to takie szare coś tylko jest... Pisałeś wcześniej że po szpachlowaniu była masakra - w czym rzecz? Jakiej szpachli używałeś? Czym szlifowałeś?
PS: w podpisie masz napisane że kleisz Burzę z GPM...

PS: w podpisie masz napisane że kleisz Burzę z GPM...
Na 2 fotce od góry w galerii. Brakuje też odbojnic na burtach przy rufie. Nie wspominając już o sterze i śrubachGregor pisze:wszystkie części są tam , gdzie powinny być
Ta szpachlówką też się bawiłem, jednak strasznie śmierdzi i czasem dość trudno ją obrabiać. Nie jest też najtańsza. Zadowolony jestem ze szpachlowania szpachlówką akrylową - taka gotowa do ścian w wiadereczku za ok 5pln. Schnie szybko, nie śmierdzi i ładnie daje się obrabiać.