Czesc
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Czesc
witam wszystkich forumowiczow dołączylem na wasze forum poniewasz mi się tu bardzo podoba niewiedzialem gdzie mam ten temat umiescic więc dalem do realcji mam 14 lat i na imie mam Lukasz i skończyłem juz moj 1 model w calosci i teraz zabieram sie za kolejny a relacje bede prowadził na waszej stronie i mam delamat jaki wzionsc model
Bynajmniej nie robią tego ze złośliwości, są to jedne z bardziej szanowanych osób na forum i zawsze dbają o jego dobro i miłą atmosferę. Słuchanie naszych rad dużo ci pomoże.melon94 pisze:No na papermodels to przegiolem pałke i dlatego chcialem dolączyc tutaj ale wiedzialem ze taki el-paw sie przyczepi albo sprudin
Poza tym:
"taki el-paw"
Trochę szacunku, jeśli można.
Puchacz oczywiście, ale trzeba się czymś wykazać, pozytywnie oczywiście-poczekamy zobaczymy.
-
- Kontakt:
piter16, puchacz, w woli małego sprostowania i informacji.
melon94, a właściwie Łukasz (tak wolę się do niego zwracać) popełnił błąd i nie podlega to żadnej wątpliwości. Jednakże nikt i nic nie skasowało jego konta na papermodels.pl i nikt nie pomyślał o tym. Nie podlega to także wątpliwości że same przepraszam nie zmieni tej sytuacji.
Łukasz, pamiętaj świat modelarski jest mały.
melon94, a właściwie Łukasz (tak wolę się do niego zwracać) popełnił błąd i nie podlega to żadnej wątpliwości. Jednakże nikt i nic nie skasowało jego konta na papermodels.pl i nikt nie pomyślał o tym. Nie podlega to także wątpliwości że same przepraszam nie zmieni tej sytuacji.
Łukasz, pamiętaj świat modelarski jest mały.