U.S.S Montrose Revell 1:375 [Relacja]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam w ostatniej odsłonie relacji
Dziś po wielu trudach wkońcu udało mi sie skończyć moje pierwsze pływadło niestety z takim sobie efektem końcowym
Wczoraj starałem sie troche przyrdzawić model ale troche przesadziłem i wygląda to nieciekawie.
Chyba jednak pływadła nie sa dla mnie i wróce do poczciwej pancerki
Długo sie zastanawiałem czy wogóle pokazywac zdjęcia gotowego modelu bo w mojej opinii wyszedł naprawde nieciekawie no ale ocene pozostawiam Wam
GALERIA KOŃCOWA
Teraz zabieram sie juz za Panzera IV :->
Pozdrawiam

Dziś po wielu trudach wkońcu udało mi sie skończyć moje pierwsze pływadło niestety z takim sobie efektem końcowym

Wczoraj starałem sie troche przyrdzawić model ale troche przesadziłem i wygląda to nieciekawie.
Chyba jednak pływadła nie sa dla mnie i wróce do poczciwej pancerki

Długo sie zastanawiałem czy wogóle pokazywac zdjęcia gotowego modelu bo w mojej opinii wyszedł naprawde nieciekawie no ale ocene pozostawiam Wam

GALERIA KOŃCOWA

Teraz zabieram sie juz za Panzera IV :->
Pozdrawiam
- Tomasz Mroczkowski
Zaraz zaraz, nie rozumiem, po kilku latach nie można tu pisać? A to niby czemu, nie ma co się tłumaczyć, jest tu po to żebyś mógł go ocenić... Samochody po kilku latach też określacie jak wyglądają itp pomimo tego że są stare...dawid_h pisze:Wiem, że to już historia - model skończyłeś dawno temu ale powiem Ci, że prezentuje się bardzo ładnie. świetne wykonanie.