M29 Crabe Indochiny
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam
Relacja trochę spowolniła, za co wszystkich śledzących przepraszam. Ale mam dobre wieści. Stałem się wreszcie szczęśliwym posiadaczem wszystkich potrzebnych elementów (figurek) i powoli relacja będzie zmierzać ku szczęśliwemu końcowi. Pełzacz w przyszłym tygodniu idzie do malowania (uf wreszcie). W okolicach weekendu nowe fotki.
Pozdrawiam wszystkich.

Relacja trochę spowolniła, za co wszystkich śledzących przepraszam. Ale mam dobre wieści. Stałem się wreszcie szczęśliwym posiadaczem wszystkich potrzebnych elementów (figurek) i powoli relacja będzie zmierzać ku szczęśliwemu końcowi. Pełzacz w przyszłym tygodniu idzie do malowania (uf wreszcie). W okolicach weekendu nowe fotki.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam
Dzięki za słowa otuchy, bo kilka razy już ogarneło mnie zwątpienie. Crab broni się zaciekle. Front zwolnił, ale walki trwają . Oto postępy:
 . Oto postępy:

Podstawy błotników w pełnej okazałości.

Siedzenia.

Ściągnięte wsparcie (ABER do km-u).
Oraz elitarne oddziały Legii cudzoziemskiej z 1REC (regiment etrangere de cavalerie)(1st Foreign Legion Cavalry Regiment)

Dzięki za słowa otuchy, bo kilka razy już ogarneło mnie zwątpienie. Crab broni się zaciekle. Front zwolnił, ale walki trwają
 . Oto postępy:
 . Oto postępy: 

Podstawy błotników w pełnej okazałości.

Siedzenia.

Ściągnięte wsparcie (ABER do km-u).
Oraz elitarne oddziały Legii cudzoziemskiej z 1REC (regiment etrangere de cavalerie)(1st Foreign Legion Cavalry Regiment)

Będę czekał z niecierpliwością! Pozdrawiam!
 Będę czekał z niecierpliwością! Pozdrawiam!