Witam
To ja zamieszczę tu zdjęcia teraz różnych problemów w opracowaniu Karasia.
Pierwsze co to pokarzę tablicę (jak to dalej szło to zapomniałem):

Niektórym ta tablica się nie podoba, mi się podoba i nie wiem co niektórzy mają do niej.
Następne co pokarzę to, że niektóre części mają w to do siebie że jedna strona ma równą nie przerywaną linie, a drugą przerywaną.
A to zdjęcia do tego:
Linia ciągła nie przerywana:

Linia ciągła przerywana:
A teraz owiewka, czyli oszklenie. W wycinance składa się z dwóch części 159 i 160. W części 159 jest napisane że "przezroczystą folię wkleić pomiędzy niebieskie i zielone ścianki" to mogę zrozumieć że wytnę środek i wkleję folie na zielone ścianki i na folię i zielone ścianki przykleję niebieskie ścianki, i już mamy zrobioną owiewkę. A problem jest już przy części 160, przy tej części pisze "po złożeniu wkleić cienka folię" i to jest problem, autor opracowania powinien tą część zaprojektować podobnie jak przy 159 czyli zielone i niebieskie ścianki takie same i wtedy wyciąć te miejsca gdzie ma być folia, i po wycięciu wkleić folię, i złożyć. A jest zrobione tak że zielona strona zrobiona dobrze ale ta niebieska jest jako cały prostokąt, o właśnie tak to wygląda:

Dalej chyba nie musze pisać, bo wiadomo o co chodzi.
A teraz problem który będę wysyłał do MM:

W tej części są żle zaprojektowane te miejsca do wycięcia oznaczone literką W, i nie wiadomo które otwory trzeba wyciąć.
I to wszystko.
Pozdrawiam.