zgadywanka
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
zgadywanka
hej! dawno juz nie wymyslalem glupiego tematu wiec nadrabiam 

A czy już nie jest?Grzecho pisze:Ta a w ankiecie zamieścisz nazwy wszystkich kraji. To już będzie trochę absurdalny temat
Załóż jeszcze jeden co będzie w numerze 4-5/2009

Ostatnio zmieniony 2006-09-18, 18:34 przez kl-9, łącznie zmieniany 1 raz.
JAK TO NIE MA!!??mlodybm pisze:nie ma regulaminu
Przy rejestracji:
Kod: Zaznacz cały
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.
zamykam temat

jesli chodzi ci o mój temat to nie mniał on na celu zgadywanki lecz zaprezentowanei obrazu mojej siostry... wystarczy przeczytać co tam napisałem :-]moldybm pisze:mozna dawac zagadki z obrazmi
Nie ma regulaminu co do tego jakie tamaty moga byc a jakie nie :), jak widac wyzej pisze tylko zeby nie byc niemilym. No dobra jest regulamin.
Chodzilo o zaprezentowanie moze, ale tak czy siak wyszla zgadywanka. -mlodybm
Ostatnio zmieniony 2006-09-19, 18:00 przez Mazter, łącznie zmieniany 3 razy.