Witam. Mam pytanie. Może mi ktoś napisać jakimi farbami (chodzi mi o numery) malować ww panterki. Wiele stron w necie ukazuje super fotki ale nie migłem nigdzie znaleść konkretnego wzorca malowań. Jak ostatnio zakupiłem model Dragona to po użyciu farb przez nich podanych efekt nie był zadowalający a w niektórych elementach odbiegał znacznie od zdjęć orginałów.
Prosze więc, jeśli ktoś może, napiszcie mi jakie konkretnie kombinacje farbek?? Z góry dziękuje
Panterki Wermaht-u i SS
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Nie wiem czy ktoś poda Ci konkretne farbki, szczególnie że nie podałes wzoru kamo. Musisz wiedzieć, że każda z tych formacji używała innych wzorów.
Każda z nich miała kilka czasem całkowicie różniących się wzorów - one miały rożne warianty, wersje, zależne też od roku produkcji.
Niestety sam nie ogarniam tych wszyskich platanów, dębów, splinterów, groszków itp i ich podwersji
Każda z nich miała kilka czasem całkowicie różniących się wzorów - one miały rożne warianty, wersje, zależne też od roku produkcji.
Niestety sam nie ogarniam tych wszyskich platanów, dębów, splinterów, groszków itp i ich podwersji

Link może to Ci się przyda.