Puchacz: Dzięki za zaproszenie, zobaczę, może wpadnę ale nie obiecuje
A teraz kilka fotek do mojej relacji :-> Wyciolem już podwozie i napęd 4x4 . Podwozie które widać na obrazku poniżej, musiałem w kilku, dokładnie w dwóch miejscach przejechać szpachla ( przynajmniej spróbowałem ) bo niestety wyciolem nie potrzebne kawałki plastiku nie tak jak chciałem i zostały ''dziury''. Pomalował bym już pierwsza warstwę ale musi poczekać do następnego razu ze względu na szpachle. W opakowaniu są chyba dwa Hamerki bo w prawie całej instrukcji jest napisane każda część zrobić po dwa razy wiec... Z reszta na opakowaniu pisze x2

Nie ważne, i tak robie na razie jeden. O to fotki:
Mój napedzik pomalowany pierwsza warstwa w połowie:

Z innej strony:

I tylni napedzik:

...

Podwozie z reszta:

Zdjęcia są jakie są. Obiecuje ze następne będą lepsze. Pogadam z tata bo chyba jest coś przestawione w aparacie, nie wiem.
To co przedstawiłem wyżej było malowane farbami olejnymi kolorem 65 Ravell. To jest wszystko co udało mi sie dzisiaj zrobić. Ale jak pojechałem po farbki do sklepu, to była mała przecena i nie udało mi sie powstrzymać przed trzema czołgami: Cromwell Mk. IV, M1 A2 Ambrams, StuG 40 Ausf. G. To dzięki mojemu tacie ponieważ on wypatrzył ta przecenę

No troszkę se poleżą na półeczce bo mam co nieco inne plany po moim Hamerze ale nic im sie nie stanie na mojej półeczce

Jak będę miał dalsze postępy w moim hamerze to wrzucę zdjęcia jak tylko będę miał czas.
Pozdrawiam,
Travis