Plany czołgu
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Plany czołgu
Witam
Jak na razie znudziły mi się samoloty :( Wpadłem na pomysł, że złoże czołg :P I mam pytanie posiada ktoś plany czołgu?? Najlepsze by były jakieś współczesne( Leopard 2A4, Abrams itp.)
Z góry dzięki
Jak na razie znudziły mi się samoloty :( Wpadłem na pomysł, że złoże czołg :P I mam pytanie posiada ktoś plany czołgu?? Najlepsze by były jakieś współczesne( Leopard 2A4, Abrams itp.)
Z góry dzięki
Nawet powiększać zwykle nie trzeba ;) Ja planuje i robie coś takiego od...hmm..dwóch lat? Nie pamiętam, ale dość długo :) Model to T72 z MM, chyba rok temu robiłem jeszcze 20 ogniw gąsienic dziennie aż pewnego dnia przestało mi się chcieć i nie chce mi się do dzisiaj ;) A do elektroniki nie potrzeba dużo miejsca-wystarczy pakiet 4.8V, odbiornik, serwa i mixer flaperon.
Zeby móc jechać przód-tył wystarczy jedno, żeby móc obracać i skręcać-dwa, ja planuje ful opcje-4 serwa czyli wszystko w.w. + obrót wieży i podnoszenie działa
Troche się rozpisałem, ale to wszystko na temat i z poradami
Zeby móc jechać przód-tył wystarczy jedno, żeby móc obracać i skręcać-dwa, ja planuje ful opcje-4 serwa czyli wszystko w.w. + obrót wieży i podnoszenie działa

Troche się rozpisałem, ale to wszystko na temat i z poradami