Witam!! Jak wcześniej zapowiadałem dzisiaj kończę relację. Dokleiłem płytę, wieżę, karabiny i troszeczkę ubrudziłem. A efekt jest taki:
I na koniec zdjęcie które może i nie jest jakieś wybitne ale mi się spodobało najbardziej z tych które zrobiłem w tej relacji:
PS. Chce się przyznać do pewnego błędu, dopiero po zrobieniu zdjęć zauważyłem że brakuje pewnego elementu...ciekawe czy ktoś po za mną to wie i znajdzie czego brakuje mimo to ogłaszam wszem i wobec że nastąpił:
[center]KONIEC RELACJI[/center]
PS2. Oczywiście jak zawsze komentarze i uwagi mile widziane :->
Witam
Bardzo ładny maluszek. Widać wiele pracy włożonej .
Koniec chwalenia .
Teraz krytyka .
Brak osłon anten, anteny (nie zawsze były więc można pominąć ) i rury wydechowej .
Poza tym naprawdę przepiękny model. Nic tylko czekać na kolejną relację.
No no! rzeczywiście dobrze studiowałeś ten transporter i jego najróżniejsze wariacje Kodi brawo zgadłeś! o tym właśnie mi chodziło gdy pisałem że brakuje ,,jakiegoś tam" elementu tak więc skoro dorobiłem to czego brakuje zamieszczam raz jeszcze jedna galerię, tym razem z samego Wietnamu
Mam nadzieje że teraz będzie wam sie podobał tak samo jak wcześniej . Teraz tylko czekam na pana listonosza z następnym modelem i zaczynam nową relację, a będzie to:
Oczywiście jeśli nasza kochana poczta nie grała tą przesyłką w piłkę i paczka dotrze w nienaruszonym stanie. Jak na złość dzisiaj w wiadomościach mówili że poczty są zawalone paczkami i wszystkie przesyłki dotrą do odbiorców z opóźnieniem . Pozdrawiam!!!
Wspaniała galeria chylę czoło.
A co do poczty, to znajomy pocztowiec wyjaśnił mi dlaczego jest taka tragedja z przesyłkami. Święta to wzmożony ruch dla poczty i zawsze przyjmowali ludzi. A w tym roku dużo ludzi odeszło. Więc sytuacje mamy jak każdy widzi. Smutne to, ale jakie prawdziwe .
No, modelik bardzo ładny, powodzenia przy kolejnych modelach
Pozdrawiam !
P.S Ciekawi mnie kiedy na rynku pojawi się porządna konkurencja dla tej poczty polskiej (Cholerni monopoliści), bo to co oni robią to jest niemożliwe, sam zamówiłem zestaw do weatheringu, i ciekawi mnie kiedy on przyjdzie...
Przecież już istnieje np. InPost, a Poczta Polska ma monopol tylko na listy do 5 czy tam 10 gram, więc model można by spokojnie wysłać InPostem - tylko jest kwestia tego typu, że placówek InPostu jest w kraju 300 na 30000 zwykłych Poczt, a poza tym każdy boi się InPostu, uważając, że jednak Poczta to Poczta - może i długo przesyłka idzie, ale jednak. I to długo się jeszcze nie zmieni.
Paws, tylko sam nie wiem co można by z tymi kanistrami zrobić? co do łopaty to w zamyśle miała być pseudo saperka lub coś w tym stylu więc raczej taka duża rączka być powinna(zwróć uwagę że trzonek też nie grzeszy długością) Jeszcze raz dzięki wszystkim za wasze porady i słowa uznania
Dzięki za rady Paws ale skoro zakończyłem relację to na razie kończę z tym wozem na jakiś czas(co nie znaczy że za jakiś czas jeszcze nad nim się nie poznęcam ) a wtedy spróbuje pobawić się w Wash & Weathering. Teraz szykuje się na tego P-47D(to jest:przeczytać jakąś monografię, poszperać za zdjęciami na necie), swoją drogą,mam nadzieję że wyjdzie mi choć w połowie tak dobrze jak tobie ten z revella Paws.