SU-22 S-F Małe MMM
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam! Po świątecznym lenistwie pobawiłem sie troche uzbrojeniem. Z zasobnika rakietek niekierowanych ale na razie nie chce mi się go poprawiać albo budować od nowa:

rakietki

I zdjęcie rodzinne:

Teraz zabiore sie za dziób samolotu , chociaż nie wiem jak wygląda to cos na nosku we wlocie [a może ktoś ma jakies zdjęcie].
Kożystajac z chwili: DOSIEGO ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ I NIECH SOCZEK Z MARCHWII BĘDZIE DZISIAJ Z WAMI!

rakietki

I zdjęcie rodzinne:

Teraz zabiore sie za dziób samolotu , chociaż nie wiem jak wygląda to cos na nosku we wlocie [a może ktoś ma jakies zdjęcie].
Kożystajac z chwili: DOSIEGO ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ I NIECH SOCZEK Z MARCHWII BĘDZIE DZISIAJ Z WAMI!
Witam! Przewaliłem całą mase materiałów, monografii, zdjęć , godzinami szukałem w necie i nie znalazłem ani jednego zdjęcia jak wyglada to cóś na nosku we wlocie powietrza , wieć pomalowałem na czarno kawałek folii i wkleiłem:

teraz tylko wkleić to do środka nieudolnie przyklejonego przodu kadłuba i można iść się znieczulić z rozpaczy:

teraz tylko wkleić to do środka nieudolnie przyklejonego przodu kadłuba i można iść się znieczulić z rozpaczy:

- Modelarz_95