Życzenia :-)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Życzenia :-)
Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, chciałbym wszystkim forumowiczom złożyć najserdeczniejsze życzenia, aby spełniły się Wasze marzenia, nie zabrakło w szafkach kleju i kartonu, nożyczki były zawsze ostre i oczywiście dostatku modeli, a Mikołaj niczego nie żałował i aby nadchodzący Nowy Rok był jeszcze bardziej obfity i spełniony.

Czesio pisze:Mikołaj
Jaki Mikołaj?? DzieciątkoCzesio, przynosi prezenty!!
A na poważnie, to korzystając z okazji dołączam się do Świątecznych Życzeń Czesia, mimo ze nie mam tak fajnego obrazka jak On.
Dla każdego, klasycznie zdrowia, szczęścia, spełniania marzeń a przede wszystkim urodzaju modelarskiego w czasie Świąt Bożego Narodzenia oraz w zbliżającym się 2008 roku.
Życzy
Wicio
Panowie
Zdrówka, Szczęścia i Spokoju ducha - tego przede wszystkim. Cierpliwości do otaczającego świata oraz dystancu do siebie (tego Wam nie brakuje
) oraz spokojnych naprawdę rodzinnych świąt w cieple spokoju i radości.
Sprawnych rączek, duuuzych półek, mnóstwa kleju tam gdzie trzeba, jeszcze większej ilości modeli i zrozumienia otoczenia do naszego hobby
Ponadto czasu na klejenie, spełnianie Marzeń i zeeeero zmartwień. Reszta sama przyjdzie 
To byłem ja, Jarz....eee, Sprudin
Zdrówka, Szczęścia i Spokoju ducha - tego przede wszystkim. Cierpliwości do otaczającego świata oraz dystancu do siebie (tego Wam nie brakuje

Sprawnych rączek, duuuzych półek, mnóstwa kleju tam gdzie trzeba, jeszcze większej ilości modeli i zrozumienia otoczenia do naszego hobby

To byłem ja, Jarz....eee, Sprudin