[Relacja] Nysa 522 "Milicja" Modelik 18/06
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
-
Długo nic, nie robiłem ale tylko pozornie. Narazie sfotografowałem silnik, który lepiej wygląda na żywo niż na tych fotkach
. Ale myślę,że jakość moich zdjęć sie znacznie poprawiła, bo zastosowałem sie co do niektórych sugestii. Do rzeczy, o to silnik z nyski milicyjnej:

Zapraszam do komentowania!!!
Pozdrawiam Wicio.

Zapraszam do komentowania!!!
Pozdrawiam Wicio.
Witam!!!
Z rzadka coś robie bo chory jestem, a że pani doktor kazała leżeć to leże, ale już dłużej nie potrafię, więc kleje w łóżku, trochę to absurdalne ale do strawienia (tak naprawdę przykleiłem dach samochodu kurując się w łóżeczku).
Uwaga, zdjęcia które zobaczycie są przeznaczone dla osób powyżej 18 roku życia i o silnych nerwach. Bo to co wychodzi z moich rąk to nie nyska tylko coś co trudno określić.
Ogólnie totalna masakra. Nie liczę na pochwały, tylko na skarcenie, bo szkoda gadać....

Ech, trudno życzyć miłego oglądania ale na komentarze mimo wszystko liczę.
Z rzadka coś robie bo chory jestem, a że pani doktor kazała leżeć to leże, ale już dłużej nie potrafię, więc kleje w łóżku, trochę to absurdalne ale do strawienia (tak naprawdę przykleiłem dach samochodu kurując się w łóżeczku).
Uwaga, zdjęcia które zobaczycie są przeznaczone dla osób powyżej 18 roku życia i o silnych nerwach. Bo to co wychodzi z moich rąk to nie nyska tylko coś co trudno określić.
Ogólnie totalna masakra. Nie liczę na pochwały, tylko na skarcenie, bo szkoda gadać....

Ech, trudno życzyć miłego oglądania ale na komentarze mimo wszystko liczę.

Wiesz co z tym sklejaniem w łóżku to chyba nie za dobry pomysł był :-/ . Faktycznie ci to jakieś krzywe powychodziło i trochę ubabrane butaprenem.
Ale sie nie martw
. Ja dzisiaj skończyłem Apache'a i niedługo wstawię fotki to sobie zobaczysz jakie ja tam błędy popełniłem
. Życzę ukończenia modelu mimo wszystko
.
Sweet Nightmare
!
Ale sie nie martw

Sweet Nightmare