Gdzie znajde sklepy??
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Gdzie znajde sklepy??
Witam.
Wie ktoś może gdzie w Katowicach, Dąbrowie Górniczej, Sosnowcu lub Będzinie są jakieś sklepy modelarskie, lub gdzie kupić farby i pędzle do malowania metalowych modeli???
Wie ktoś może gdzie w Katowicach, Dąbrowie Górniczej, Sosnowcu lub Będzinie są jakieś sklepy modelarskie, lub gdzie kupić farby i pędzle do malowania metalowych modeli???
Janu4, w Katowicach na al. Korfantego 8 oraz na ul. Mikołowskiej, konkretnie znajduje się naprzeciwko kościoła Piotra i Pawła. Ale jeśli chciałbyś wiedzieć jak dojść to www.zumi.pl 

Witam! Co do Twojego pytania Tofiki, to akurat byłem w sklepie modelarskim w Cieszynie, zarówno po naszej stronie, jak i po czeskiej. Muszę przyznać, że Czesi mają zdecydowanie bogatszy asortyment w swoim sklepie.
Co do tego jak tam trafić... hmmm.. nie jestem pewien! O ile dobrze pamiętam, to ten slep jest przy jakimś ryneczku, naprzeciwko, lub w pobliżu powinien być jakiś gmach, nie wiem co w nim sie mieściło!
Przypuszczam, że informacje, które podałem zbytnio Ci nie pomogą!
Przykro mi bardzo, ale nie jestem w stanie podać dokładnie, gdzie rzeczony sklep się znajduje!
Pozdrowienia!

Pozdrowienia!
- Modelarz_95