"Tomek80 bierz aktywny udział w życiu FORUM!" małe wyjaśnienie dla lk-9. Łukaszu nie złość się. Wszystkie moje plastusie i kartoniaki zostały w domu rodzinnym. Aktualnie pusto w warsztacie na nowej chawirze a na forum zaglądam aby podziwiać cudeńka pozostałych użytkowników. Jak kurz z narzędzi w moim warsztacie opadnie dowiesz się pierwszy . Pozdrawiam
Sprudin pisze:Michał jestem, ale wszyscy nazywaja mnie Sprudin i wręcz dziwnie mi jak ktoś inaczej pisze Zresztą, Sprudin też jestem
Zatem, Michał Sprudin, do usług
usługi Chirurgiczno modelarskie
czyli jak Tie z B-17 komuś wstawić
teraz ja
Tomasz Jerzy Guzik - zwany Temudjin z racji tatarskiego pochodzenia
Witam. Mam na imię Bernadeta i mam ... lat ;P (o wiek kobiet sie nie pyta:P). Modelarstwem interesuje się już 2 lata. Do tej pory zbudowałam kilka modeli lecz tylko jeden pokażę na tym forum. Będzie nim ZERO. Innych nie będę pokazywała bo są one poniżej jakości ujdzie :)
Niedługo będę miała wolne w pracy to zacznę ruszać się na tym forum. Pozdrawiam!
Grzegorz.
Na co dzień, od lat zajmuję się grafiką komputerową, projektami, fotografią i przygotowaniem do druku. Z tego żyję .
Od około 20 lat gromadzę wiedzę na temat historii, tej bardzo, bardzo dawnej. Takiej u źródeł ludzkości w aspekcie religii świata (tych co są i tych co już od tysięcy lat nie ma).
Zostawmy sobie czasy prehistoryczne oraz zagadki starożytnego Sumeru (te sam sobie zbadasz) i zapodaj odpowiedź na pytanie o wiele bardziej nurtujące: Skąd ten Radzio w nicku?!
A ja wiem ale nie powiem (a przynajmniej tak przypuszczam... )
A tak swoją drogą Paws, Twoj nick kojary mi się z pewnym pismem z pewnej gry... Cat's Paw Teraz pytanie dla ochotników...cóż to za pismo i cóz to za gra ?