I BYDGOSKIE SPOTKANIE MODELARZY KARTONOWYCH
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
I BYDGOSKIE SPOTKANIE MODELARZY KARTONOWYCH
Witam wszystkich! Pragnę poinformować że w dniu 27.X. 07r w bydgoszczy odbędzie sie I BYDGOSKIE SPOTKANIE MODELARZY KARTONOWYCH, organizatorem spotkania jest rada osiedla i ZS-25, w którym impreza sie odbędzie. Jako ze szkoła w tym dniu odrabia frekwencja zwiedzających będzie dość duża.
W programie imprezy są przewidziane od godz 10.00 do 14,00 warsztaty dla początkujących, warsztaty internetowe [jak wykorzystać internet w modelarstwie], gry fantasy, pokaz fechtunku nowożytnego i pokaz walki rycerzy średniowiecznych. Po 14.00 swobodne spotkania modelarskie
[pogadanki, wymiana doświadczeń i prezentacje indywidualne modelarzy].
Przez cały czas trwania imprezy będzie udostępniona wystawa modeli.
Przewidywany czas zakończenia ok. godz. 18.00.
Serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów do udziału i wystawienia modeli.Kontakt na PW z PUCHACZEM.
W programie imprezy są przewidziane od godz 10.00 do 14,00 warsztaty dla początkujących, warsztaty internetowe [jak wykorzystać internet w modelarstwie], gry fantasy, pokaz fechtunku nowożytnego i pokaz walki rycerzy średniowiecznych. Po 14.00 swobodne spotkania modelarskie
[pogadanki, wymiana doświadczeń i prezentacje indywidualne modelarzy].
Przez cały czas trwania imprezy będzie udostępniona wystawa modeli.
Przewidywany czas zakończenia ok. godz. 18.00.
Serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów do udziału i wystawienia modeli.Kontakt na PW z PUCHACZEM.
dojście od opery jest proste . idziesz w strone ronda Grunwaldzkiego po tej samej stronie co opera i za drugim mostem nad Brdą [ mosty solidarności ] są schody , schodzisz na dół i widzisz szkołę . Dalej juz trafisz sam. od Ronda Grunwaldzkiego idziesz w strone opery po stronie przeciwnej do multikina i dochodzisz do tych samych schodów.
IRON_84, na jednym ze zdjęć zauważyłem Sdkfz 251, czyżby należał do Twojej kolekcji...?
Możesz coś blizej o nim powiedzieć..? Np z jakiego jest wydawnictwa?
W ramach odpoczynku od Fortecy zacząłem właśnie przy nim dłubać - nie mam okładki i całe pół stronyinstrukcji
Niezła jazda jednym słowem.
Pamiętasz jakieś wrażenia z klejenia? ja w życiu tak źle rozrysowanego modelu nie widziałem
NIC nie pasuje
Jakaz to odmiana od B-17 

Pamiętasz jakieś wrażenia z klejenia? ja w życiu tak źle rozrysowanego modelu nie widziałem