Stanisław Skalski-książka Katarzyny Ochabskiej

Imprezy modelarskie... - co, gdzie, kiedy

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Marcin

Stanisław Skalski-książka Katarzyny Ochabskiej

#1 Post autor: Marcin » 2007-08-20, 17:47

Witam :-)

Mam wielki zaszczyt i przyjemność zaprezentować najnowszą książkę o Stanisławie Skalskim wielkim pilocie i asie i jeszcze większym człowieku.

Dzieło to napisała Pani Katarzyna Ochabska którą miałem zasczyt osobiście poznać.
Można powiedzieć jedno ksiażka jest niesamowita, i przede wszystkim zawiera prawdę.

Pani Ochabska spędziła kilka lat prowadząc wywiad z Generałem i ludzmi którzy go znali by potem przelać to na papier.
Możemy poznać nieznane dotąd fakty z Jego życia przed wojna, w jej czasie ale co bardzo ważne i po wojnie.
Zapraszam do zakupów między innymi w sklepie historycznym Historyton: http://historyton.pl/catalog/advanced_s ... c&x=4&y=17

Poniżej przedstawiam zwiastun księżki.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Pozdrawiam :-)

Awatar użytkownika
Radzio65

#2 Post autor: Radzio65 » 2007-08-21, 07:20

Marcin, trzeba dodać jeszcze te istotne informacje :-) :
385 stron w miękkiej oprawie, drukowane na kredzie (jeśli tylko wkładki ze zdjęciami - to rozumiem, a jeśli całość - to nie rozumiem po co) i cena :!: 68 zł :!: - dziękuję , moje zainteresowanie opadło do zera :mrgreen:

(To jest tylko moje prywatne podsumowanie :mrgreen: )

Awatar użytkownika
Marcin

#3 Post autor: Marcin » 2007-08-21, 09:49

Trzeba wiedzieć ,że dobre książki są z natury drogie.
Jeśli podoba się temat to i kasa nie ważna.

Pozdro :-)

Awatar użytkownika
Radzio65

#4 Post autor: Radzio65 » 2007-08-21, 11:56

Marcin, a co można powiedzieć o dobrych książkach o większej objętości ze zdjęciami czasami kolorowymi na "kredowych" wkładkach i cenie pomiżej 50 zł ?
Dlatego zgodzę się - tylko z tym - , że jeśli temat kogoś bardzo ciekawi to kasa jest nie ważna.
Ja tylko zasugerowałem w pierwszym poście, że cena tej książki jest "lekko" wygórowana. Tak sasmo jak cena monografii Łosia (około 180 zł). Chcesz to kupuj, przecież nie zabraniam.
:-P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydarzenia i spotkania”