Dokładnie! Każdy skleja jak lubi...Wicio pisze:Przeczytałem Wasz dziwny ale jak widzę jak bardzo zajmujący problem i krótka rada, po co dyskutować o czymś co jest kwestia gustów bo jak sie mówi o gustach sie nie dyskutuje (czy fototrawki a może ręczna robota??)Lepiej zacząć sklejać!!
P-51C[sklejmy.com-konkurs]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
SmokHaosu pisze: Jeśli jak sądzisz foto części wręcz odbierają zdolności manualne, jak sam piszesz to spróbuj zrobić takie pedały jak Paws w kubelwagenie. Mam nadzieje, że dużo sie nie cofniesz./quote]
Dziękuję za uznanie Smoku, pedały zrobiłem wprawdzie całkowicie od podstaw z kawałków różnych blaszek ale fakt że umiejętności obróbki i wykonania tak małych cześci zawdzięczam tylko i wyłącznie treningowi przy montażu i pracy na gotowych elementach fototrawionych.
Kończę temat i przepraszam autora relacji za ten potok postów które mu ją deczka "zabałaganiły"![]()
Pozdrawiam!
Nie wykręcaj sie Viper. Jak nie pamiętasz to poczytaj tu:Viper pisze:SmokHaosu napisał/a:
Z reszta to nie pierwszy raz takie głupoty gadasz. Na modelwork napisałeś, że w życiu nie skleisz czegoś niemieckiego z WW.II bo niemcy zabijali ludzi w czasie wojny. Ja tak nie napisałemnapisałem że zastanawiam śię dlaczego coraz więcej ludzi interesuje sie niemiecką bronią. Potem jakoś ta rozmowa dziwnie się potoczyła
http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=347 ... sc&start=0
Viper - wypowiedz z modelwork.pl pisze: Tak ale jak pomyśle do czego te samoloty im służyły to się denerwuje. Nigdy nie skleje niemieckiego z II w.ś . Dziwie się dlaczego tylu modelarzy na świecie tak fascynuje się niemiecką bronią i niemieckimi asami lotnictwa których nienawidze ( a takich modelarzy jest większość ) .
Mam taki pomysł:
może Moderator usunął by wszystkie śmieciowate posty z relacji Pawsa, poczynając o osobistych teorii Vipera i nie oszczędzając wszystkich postów komentujących (łącznie z moim), a nie dotyczących relacji sensu stricte.
Może wtedy temat "nie na temat" się skończy.
Tak z szacunku i koleżeństwa dla Pawsa.
Pozdrawiam

może Moderator usunął by wszystkie śmieciowate posty z relacji Pawsa, poczynając o osobistych teorii Vipera i nie oszczędzając wszystkich postów komentujących (łącznie z moim), a nie dotyczących relacji sensu stricte.
Może wtedy temat "nie na temat" się skończy.
Tak z szacunku i koleżeństwa dla Pawsa.
Pozdrawiam

Teraz popełniłem najwyraźniej błąd
, na przyszłość będę wiedział o pomalowaniu na biało
. Ktoś tu mówił że blaszki to pójście na łatwiznę , przed chwilą przykleiłem pedały (bez skojarzeń
) które się męczyłem dobre 10 minut ustawić prawidłowo :-/ , nową tablice zrobiłem na zeszlifowanej plastikowej i zapomniałem zaszpachlować otworów po wypychaczach
przez co pedały (jak wyżej
) wpadały w te dziurki nie dały się normalnie ustawić , jakoś wyszło :-/ , zdjęcia będą po pomalowaniu
.
Pozdrawiam Schmmitt

Pozdrawiam Schmmitt