LOL, odraz widać, że w życiu nie miałeś w rączkach blaszek fototrawionychViper pisze:ale obniżają zdolności manualne

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Czytaj ze zrozumieniemSmokHaosu pisze:Uwaga, w tym poście jestem nie miły.
Viper, mam wrażenie, że za przeproszeniem sam sie cofasz. Jak na razie nic nie pokazałeś, a nawet nie opisałeś ze swoich dokonań. Teoretyzujesz tylko wciąż że pan Andrzej Ziober jest boski bo zamiast blaszek sam dorabia elementy. Spoko, niech tak robi. Ale w takim przypadku to już sposób na życie. Pan Andrzej robił te elementy, bo kiedyś NIE BYŁO foto blach. Sam z resztą na kartoworku przyznał przy próbie wykonania tablicy przyrządów jakiegoś tam samolotu, że po 3 tygodniach pracy efekt i tak nie daje tego co foto ramka. Pewnie czytałeś. Jeśli jak sądzisz foto części wręcz odbierają zdolności manualne, jak sam piszesz to spróbuj zrobić takie pedały jak Paws w kubelwagenie. Mam nadzieje, że dużo sie nie cofniesz. A skoro foto części to tylko nic nie warte pół produkty, które bez większego problemu można wykonać samodzielnie to po co w ogóle kupować model plastikowy? Przecież tam już wszystko jest prawie zrobione. Zastanów się czasem Vipe to pleciesz.
Z reszta to nie pierwszy raz takie głupoty gadasz. Na modelwork napisałeś, że w życiu nie skleisz czegoś niemieckiego z WW.II bo niemcy zabijali ludzi w czasie wojny. No i co? Nobel za odkrycie? Dobrze, że nie interesuje cię okres kolonizacji Afryki, albo każdego innego kontynentu. Anglicy zabili tylu ludzi, że statystyki z drugiej wojny to się mogą uszami zakryć.
Po prostu pomyśl zanim coś powiesz w szerszej perspektywie![]()
pozdro,
Co jak co, ale to to ja rozumiem jeszcze. Może ty przejrzyj swoją całą filozofię z już kilku forów. Swoja droga nie martw sie, teraz mnie zjada bo przecież każdy ma prawo sie wypowiadać co myśliViper pisze:No jak chcecie to się cofajcie używając blaszek i innych pierdołekCo to za modelarstwo jak kupuje się coś wkleja i maluje
BUAHAHAHA :D:D to tak jakby powiedzieć, że nie będzie się sklejać modeli broni bo to wszystko służy zabijaniu biednych, niewinnych ludzi...SmokHaosu pisze:Z reszta to nie pierwszy raz takie głupoty gadasz. Na modelwork napisałeś, że w życiu nie skleisz czegoś niemieckiego z WW.II bo niemcy zabijali ludzi w czasie wojny.