Bismarck MM [Relacja]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Należy skrócić długość szkieletu o 4 mm - najłatwiej jest to zrobić na środkowej części podłużnicy i wodnicy - po 2 mm od przodu i tyłu i będzie OK - w przeciwnym razie zabraknie Ci poszycia i będzie piękna właśnie 4mm szpara... Wręgi zostaw, są OK.
Tutaj masz linki do relacji Jacentego:
cz. 1 i cz. 2
Tutaj masz linki do relacji Jacentego:
cz. 1 i cz. 2
Przed chwilą sie zarejestrowalem, wiec sie witam- Czesc.
Widze, ze narazie macie tu wiecej rozwodzenia sie nad pisownia [jednym wyrazem konkretnie] niz relacjonowania, toteż więc powodzenia życzę przy pracy nad wyrazem owym.
Szczerze mowiac, widzac juz kilka wpisow, mialem nadzieje zebaczyc chociaz kadlub. A chetnie zobacze jak go kleisz bo tez nad nim teraz pracuje...
Gdyby to moglo jakos pomóc... http://www.konradus.com/forum/read.php? ... 2&t=100212
Powodzenia
Widze, ze narazie macie tu wiecej rozwodzenia sie nad pisownia [jednym wyrazem konkretnie] niz relacjonowania, toteż więc powodzenia życzę przy pracy nad wyrazem owym.
Szczerze mowiac, widzac juz kilka wpisow, mialem nadzieje zebaczyc chociaz kadlub. A chetnie zobacze jak go kleisz bo tez nad nim teraz pracuje...
Gdyby to moglo jakos pomóc... http://www.konradus.com/forum/read.php? ... 2&t=100212
Powodzenia
siema mam prosbe zgubilem wrege 26 muglbys mi ja ktos zescanowac lub tympodobne lub naszkicowac tylko w paincie bo koncze szkielet praktycznie mam caly tylko jedna wrega i kurde nie rusze bez niej przelsesz scana?jak co pisz na pw thx za pomoc
--
Napisz po ludzku to i ktoś pomoże.. Ludzie - zanim wyślecie przeczytajcie co napisaliście! Kroolo.
--
Nie widze jakos Nic zlego panie admin czy medator sory ale nie rozumie problmu Kroolo.
--
Napisz po ludzku to i ktoś pomoże.. Ludzie - zanim wyślecie przeczytajcie co napisaliście! Kroolo.
--
Nie widze jakos Nic zlego panie admin czy medator sory ale nie rozumie problmu Kroolo.
Ostatnio zmieniony 2007-05-31, 12:11 przez DiCarlo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Matrix_OST