I zdjąć siatki i dać zamiast nich płyty pancerne

Sorki że na razie tylko tyle, bo się śpiesze...
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

>
 > 

i będzie to droga w górach Sycylii w okolicach miasteczka Corleone. Będzie sie Ona składała początkowo tylko z jednego Panzer IV, ale z czasem dojdzie jeszcze jeden i motocykl BMW R75 z wózkiem bocznym no i paru żołnierzy
 i będzie to droga w górach Sycylii w okolicach miasteczka Corleone. Będzie sie Ona składała początkowo tylko z jednego Panzer IV, ale z czasem dojdzie jeszcze jeden i motocykl BMW R75 z wózkiem bocznym no i paru żołnierzy   . ok wracamy do budowy. na razie nie przypomina to niczego poza kawałkiem po ciętych i po łamanych płyt meblowych ale daje ogólny zarys ukształtowania terenu. Dziś mam zamiar jeszcze położyć na to pierwsza warstwę gipsu na uprzednio położoną siatkę z włókna szklanego żeby to wszystko nie po pękało
. ok wracamy do budowy. na razie nie przypomina to niczego poza kawałkiem po ciętych i po łamanych płyt meblowych ale daje ogólny zarys ukształtowania terenu. Dziś mam zamiar jeszcze położyć na to pierwsza warstwę gipsu na uprzednio położoną siatkę z włókna szklanego żeby to wszystko nie po pękało   a jutro zabiorę się za jakaś ładną ramkę
 a jutro zabiorę się za jakaś ładną ramkę  

i osobiście jestem z niego bardzo dumny
  i osobiście jestem z niego bardzo dumny   . parę problemów z nim było ale nie były tak wielkie, jedynym minusem była konieczność szpachlowania wielu miejsc, tak poza tym sama przyjemność nie licząc zawieszenia
 . parę problemów z nim było ale nie były tak wielkie, jedynym minusem była konieczność szpachlowania wielu miejsc, tak poza tym sama przyjemność nie licząc zawieszenia   .
.