[Relacja] RMS TITANIC (Fly Model 1:200)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witajcie, też jestem tu nowy i również buduję Titanica tyle, że w skali 1:140 czyli ze skanów. 
 Niestety opracowanie tego modelu nie jest zbyt precyzyjne, na jednym arkuszu (miękkim) dwie częście różniły się wymiarami ehhhh.
 Niestety opracowanie tego modelu nie jest zbyt precyzyjne, na jednym arkuszu (miękkim) dwie częście różniły się wymiarami ehhhh.

U mnie też pokład rufy jest o 9mm tak samo jak pokład wcześniejsebb21 pisze:Też sklejam ten model Titanica w 1:200, lecz zauwazylem u mnie, ze pokład rufy i dziobu jest o 9mm krótszy niz powinien byc.
 Niestety opracowanie tego modelu nie jest zbyt precyzyjne, na jednym arkuszu (miękkim) dwie częście różniły się wymiarami ehhhh.Do Dawid Chetnie bym robił relacje lecz wiesz, nie wiem jak sie tu umieszcza zdjecia i nie wiem tez czy moge tutaj bezposrednio czy musze osobny temat zakladac botego tez nie wiem :-)w sumie nowy temat jakby był było by mniej bałaganu bo jak kazdy zacznie tu prowadzic swoja relacje to bedzie zamieszanie  wybaczcie ale jestem pierwszy raz w zyciu na forum hehe
 wybaczcie ale jestem pierwszy raz w zyciu na forum hehe

wybaczcie ale jestem pierwszy raz w zyciu na forum hehe
 wybaczcie ale jestem pierwszy raz w zyciu na forum heheJakby co to mam do sprzedania ten model w oryginalnej skali 1:200. Pozwolisz, że przy okazji odpowiem za Dawida :) Po sklejeniu długość: 138cm, szerokość 14cm :) Jest tam troszke drobnych części, ale tragedii nie ma ;)Abdomen pisze:Mam zamiar w przyszłości popełnić ten statek.
Kibicuje dalej, powodzenia.
Każdy prowadzi swoją relację inaczej byłby ogromny chaos. Co do zdjęć, to tutaj możesz zamieszczać tylko linki do nich np. w postaci miniaturek. Najlepiej skorzystać z jakiegoś darmowego serwisu, na który wrzucasz swoje zdjęcia np fotosik czy Photobucket.sebb21 pisze:Do Dawid Chetnie bym robił relacje lecz wiesz, nie wiem jak sie tu umieszcza zdjecia i nie wiem tez czy moge tutaj bezposrednio czy musze osobny temat zakladac botego tez nie wiem :-)w sumie nowy temat jakby był było by mniej bałaganu bo jak kazdy zacznie tu prowadzic swoja relacje to bedzie zamieszaniewybaczcie ale jestem pierwszy raz w zyciu na forum hehe
Sprawdziłem jeszcze raz te pokłady i pasują idealnie. Może po prostu kupcie oryginalne wydanie a nie jakieś skany, które najwidoczniej są źle zrobione. Poza tym ładnie to tak okradać autora?? facet się musiał napracować a Wy tu wyjeżdżacie z jakimiś skanami :-/ Zakończmy już ten temat, bo nie o to chodzi w tej relacji. sebb21 jak już masz coś sklejone to załóż Sobie relację i wtedy poznasz opinie na temat swojej pracy.»

Ostatnio zmieniony 2010-01-12, 15:33 przez david, łącznie zmieniany 1 raz.

Witam.Sory ze zawracam głowe, ale interesuje mnie ta relacja budowy Titanica Dawida, a mam problem taki ze nie widze ostatnich wiadomosci tutaj:( a wiem ze byly bo czytałem.Czy ktos je usunął? Ostatnia jaka widze teraz jest Sprawdziłem jeszcze raz te pokłady i pasują idealnie. Może po prostu kupcie oryginalne wydanie a nie jakieś skany, które najwidoczniej są źle zrobione. Poza tym ładnie to tak okradać autora?? facet się musiał napracować a Wy tu wyjeżdżacie z jakimiś skanami  Zakończmy już ten temat, bo nie o to chodzi w tej relacji. sebb21 jak już masz coś sklejone to załóż Sobie relację i wtedy poznasz opinie na temat swojej pracy. od Dawida...