Koła są
 Koła są   a napędowe nawet
 a napędowe nawet   

Naprawdę podziwiam upór i chęci
  Naprawdę podziwiam upór i chęci  
 Może skusisz się na przedstawienie prototypu gąsek?

Pozdrawiam!!
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Patrzę od początku i z podziwu wyjść nie mogę
 Patrzę od początku i z podziwu wyjść nie mogę  Pięknie sobie radzisz z pełzaczem
 Pięknie sobie radzisz z pełzaczem  Tylko małe sprostowanie - różowe igły  lekarskie mają średnice zewnętrzną 1.2mm, one są największe jakie można dostać w normalnej aptece. Średnica wewnętrzna wynosi 1mm - akurat
 Tylko małe sprostowanie - różowe igły  lekarskie mają średnice zewnętrzną 1.2mm, one są największe jakie można dostać w normalnej aptece. Średnica wewnętrzna wynosi 1mm - akurat  

Oczywiście można stosowac do igieł o różnej grubości.
 Oczywiście można stosowac do igieł o różnej grubości. Po wykroplowaniu wybranych punktów ścieramy palcem nadmiar BCG z drucika - na końcówce zostaje odrobinka
 Po wykroplowaniu wybranych punktów ścieramy palcem nadmiar BCG z drucika - na końcówce zostaje odrobinka  I dobrze bo dzięki niej możemy teraz tym samym narzędziem wybierać po jednym nitku i wklejać w nasze wykropelkowane miejsca. Moim zdaniem to jest lepsze rozwiązanie gdyż np ja nie jestem na tyle zdolny by w 100% przypadków trafić nitkiem w pożądane miejsce
 I dobrze bo dzięki niej możemy teraz tym samym narzędziem wybierać po jednym nitku i wklejać w nasze wykropelkowane miejsca. Moim zdaniem to jest lepsze rozwiązanie gdyż np ja nie jestem na tyle zdolny by w 100% przypadków trafić nitkiem w pożądane miejsce   BCG pozwala na poprawki a jak juz zaschnie daje mocną spoinę. Można przy tym zastosować różne "prowadnice" by wklejać je w linii prostej - np kawalek tekturki
 BCG pozwala na poprawki a jak juz zaschnie daje mocną spoinę. Można przy tym zastosować różne "prowadnice" by wklejać je w linii prostej - np kawalek tekturki  Działa
 Działa