RysiuMajster Dioramy

Galerie i warsztaty z budowy

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RysiuMajster
Kontakt:

RysiuMajster Dioramy

#1 Post autor: RysiuMajster » 2011-07-04, 13:39

Witam
Robiąc dzisiaj porządek w mieszkaniu wpadłem na pomysł sfotografowania wszystkich moich prac razem (ścieranie kurzu na półkach z modelami to makabra) Przetransportowałem je w bezpieczne miejsce (jadalnia) i postanowiłem trochę "popstrykać" wszystkie prace i relacje z nich dostępne są na forum (jedynie odnowiony Maus nie doczekał się większej ilości zdjęć w swoim temacie)
Miłego oglądania jeśli ktoś chce to mogę wrzucić więcej fot którejś dioramy wystarczy napisać
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W ostatnim czasie poprawiłem wszystkich figurantów (wycieniowałem twarze itp.) trochę to zajęło ale teraz wyglądają lepiej

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Twitch
Kontakt:

#2 Post autor: Twitch » 2011-07-04, 21:44

Kolekcja budzi podziw :-D pogratulować

Awatar użytkownika
RysiuMajster
Kontakt:

#3 Post autor: RysiuMajster » 2011-10-16, 19:03

Witam
W ramach treningu (jako że czekam na kilka pierdółek do dioramy z E-10) postanowiłem odmłodzić moje stare dioramy.
Nie poczyniłem żadnych rewolucji itp. po prostu trochę "łosza" , pigmentów czy lekkie korekty aerografem.
Jako że nie widzę sensu żeby do każdej starej relacji dodawać foty wrzucam je tutaj :-)
Teraz odnawiam figurantów na "Winter 1944" a na koniec została mi diorama z Mausem
Ps. nie wiem czemu ale mój aparat "gubi" cienie tzn. w rzeczywistości twarze wyglądają lepiej (takie mam wrażenie)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Starałem się "wyciągnąć" z figurantów co się da ale w niektórych przypadkach ich jakość pozostawiała wiele do życzenia ale o tym pisałem w konkretnych relacjach.
Aha nie mam pojęcia co to za kropki na ścianie w wiejskim domu...postaram się dorobić jakiś obraz żeby to zasłonić
Wybaczcie za to nieobrócone zdjęcie :oops: postaram się to zaraz zmienić ale mam tak słabego neta dzisiaj że nie wiem czy dam rade zrobić to w miarę szybko

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie i warsztaty”