H1 Off-road monster 1:35 [G]

Galerie i warsztaty z budowy

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
r-t

H1 Off-road monster 1:35 [G]

#1 Post autor: r-t » 2010-04-05, 21:06

Witam :-) w końcu udało mi się nie tyle zacząć co skończyć jakiś model.
Gdy w Rybniku jeszcze leżał śnieg kupiłem po okazyjnej cenie młotka z Italerki, z założenia miał to być model do odchamienia się :mrgreen:
Jako że jestem zwolennikiem off-road'u nie było nawet mowy by robić go w wersji militarnej, poza tym takich w sieci nie brakuje.
Model na dobra sprawę można potraktować jako weekendowy jeśli robi się go prosto z pudła.
Co do scenki, przyjąłem że wszystko rozgrywa się późna jesienią gdzieś w wąwozie lessowym nieopodal strumyka, który został sforsowany przez dzielną ekipę.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Podstawka na dobrą sprawę jest pierwsza jaką zrobiłem, więc mam świadomość, że mogło być lepiej.

Docelowo dodane zostaną metalowe szekle, liny oraz antena CB, ale to przy okazji zakupów, na razie musi starczyć.

I to by było na tyle, następny będzie Land Rover :-)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
markozx

#2 Post autor: markozx » 2010-04-06, 09:19

Ładnie ładne tylko chyba te liście które zostały nie za bardzo pasują do skali ale poza tym model bardzo ok. Osobiście usunął bym część tych drzew na [pewno tę gałązkę z liściem.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Paws

#3 Post autor: Paws » 2010-04-06, 10:22

Powiem tak:
Bardzo, bardzo mi się Twoj model podoba. Gratuluję!

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
r-t

#4 Post autor: r-t » 2010-06-03, 14:35

Powitać, temat nie umarł. . . Hummer dostał nowe ( w moim mniemaniu ładniejsze ) brudzenie i miejscowe poprawki malarskie, antenę, szekle, linę, tablicę i kociaka na masce. Pozbyłem się też nadmiaru patyków i pseudo liści.
Tak już musi zostać, model od jutra będzie miał nowego właściciela :-P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ze szparą na dachu już nie jestem w stanie nic zrobić, źle złapałem przy zdjęciach i pękło łączenie :-(

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie i warsztaty”