Kilka słów o zestawie
box

Po otwarciu pudełka i przeanalizowaniu instrukcji montażu trochę się zawiodłem, okazało się że model w tym zestawieniu nie posiada wnętrza. Przeorałem troche internet, m.in. allegro i znalazłem coś takiego: Wnętrze tankietki RPM i zastanawiam się czy to podejdzie pod mój model bo patrząc na obrazek to jednak mój model troche inaczej wygląda, czy ktoś może z Was grzebał już przy tym modelu ?
Malowanie
Jako że RPM nie zamieścił kalkomanii z polskimi oznaczeniami, zapewne ze względu na załączoną pancerzownice która było produkowana od 43 roku, zmuszony bede do wykorzystania jednej z dwóch niemieckich kolorystyk przewidzianych dla tej jednostki. Zapewne bedzie to jednobarwne malowanie i pojazd w całości bedzie w kolorze Wehrmacht Olive (nie wiem jaki to ale znajde

Krótka historia
Aby zbytnio nie rozpisywać tutaj dobre opisy i liczne fotki
Mały podgląd jak to wyglada w rzeczywistości po odrestaurowaniu:

Jutro wybieram się po ostatnie drobiazgi i mam nadzieje że robota ruszy już w weekend

Jeśli ktoś się orientuje czy w/w wnętrze podejdzie pod ten model prosił bym o stosowne info, bede bardzo wdzięczny.
Ps. czy ktoś jest może w stanie odpowiedzieć mi na pytanie jakie kolory (które farby) występują w kamuflażu z tego obrazka ?