[PG] Galeria M60 Blazer

Galerie i warsztaty z budowy

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
markozx

[PG] Galeria M60 Blazer

#1 Post autor: markozx » 2009-07-06, 17:08

Witam. Miałem zrobić dioramę ale się nie udało :cry: Model nie wyszedł jakoś fenomenalnie, jest to mój pierwszy czołg i pierwszy pojazd w tej skali. Jakbym miał go robić teraz to bym zrobił dużo rzeczy inaczej. Od tego momentu dużo rzeczy podpatrzyłem u innych bardziej wprawionych kolegów. Do tej pory ukończyłem jeszcze jeden czołg T-80 i jestem w trakcie budowy Tygrysa, który jest moim najbardziej zaawansowanym projektem jak do tej pory 8-) . Zapraszam do komentowania i jeszcze raz podkreślam, że mam świadomość wielu niedoskonałości tego modelu.
Warsztat był na forum WaRsZtAt
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 2009-07-08, 17:53 przez markozx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
r-t

#2 Post autor: r-t » 2009-07-07, 00:18

Świetny model, bardzo mi się podoba zwłaszcza kolorystyka :-) Gratuluje.

Dzięki, że wziąłeś udział w projekcie.

Awatar użytkownika
Tomasz Mroczkowski

#3 Post autor: Tomasz Mroczkowski » 2009-07-07, 08:35

Pisałem przecież że to Magach 6 a nie M60 :D To co przy lufie na czarno pomalowałeś powinno być w kolorze reszty plandeki. Ale ogólnie ładnie wyszedł. :mrgreen:

Awatar użytkownika
markozx

#4 Post autor: markozx » 2009-07-07, 10:39

mroko94 pisze:Pisałem przecież że to Magach 6 a nie M60
Wiem, wiem ale nie chciałem już zmieniać nazwy postanowiłem użyć takiej jaka była w warsztacie i poście projektu grupowego żeby nie robić zamieszania. Jednak w necie są stosowane obie nazwy wymiennie. Jednak masz rację Magach 6 jest bardziej poprawna. Przeglądając fotki faktycznie nie powinienem tej harmonijki na lufie malować na czarno :oops: . Zasugerowałem się instrukcją, która jest taka sobie nie tylko pod względem malowania ale także budowy :-x . Będzie to łatwe do naprawienia.
Ogólnie to chciałbym podziękować za pomoc i uwagi wszystkim, którzy brali udział w dyskusji podczas budowy a szczególnie r-t i mroko94 :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie i warsztaty”