Polonez Poltruck Policja [R] Modelik
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Oj przydał by się przydał jeszcze jeden model Poldka straży.Mam nadzieje że kiedyś skleisz.
A ja tu nie w tej sprawie w porównaniu z twoim modelem ten wyszedł 100 % gorzej.Oczywiście nie ja go sklejałem !.Tylko jakiś ktoś z kartonworka.To się nazywa słaba perfekcja!Sory że zaśmiecam ale tak mi się z tego śmiać chce że muszę się z tym kimś podzielić.

--
Proponuję rozsądniej dobierać słowa. Kroolo.
A ja tu nie w tej sprawie w porównaniu z twoim modelem ten wyszedł 100 % gorzej.Oczywiście nie ja go sklejałem !.Tylko jakiś ktoś z kartonworka.To się nazywa słaba perfekcja!Sory że zaśmiecam ale tak mi się z tego śmiać chce że muszę się z tym kimś podzielić.

--
Proponuję rozsądniej dobierać słowa. Kroolo.
Ostatnio zmieniony 2009-09-13, 11:06 przez noutilus, łącznie zmieniany 2 razy.
no kolego to już bardzo nie ładnie z Twojej stronynoutilus pisze:Oj przydał by się przydał jeszcze jeden model Poldka straży.Mam nadzieje że kiedyś skleisz.
Ostatnio zmieniony 2009-09-13, 11:07 przez belfast, łącznie zmieniany 2 razy.
Noutilus fakt trzeba przyznać model nędznie sklejony. Mimo wszystko ktoś go pewnie skleił tak dobrze jak tylko potrafił i jest z niego dumny. Kiedyś pewnie modele będą mu bardziej wychodzić. Dlatego myślę, że powinieneś mieć to na uwadze i nie wysławiać się tak o pracy innych. No wiesz komuś może być przykro...
Ps: Nie obraź się za tą uwagę.
To tak offtopem.
Ps: Nie obraź się za tą uwagę.

To tak offtopem.
Ostatnio zmieniony 2009-09-13, 11:40 przez piter16, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak.Masz racje nie wygląda najlepiej to koło.
Ale w jednym puncie się mylisz ponieważ koło nie mało cześci które się maluje więc musiałem sklejać krawędzie co daje gorszy efekt.Natomiast jeśli chodzi o sklejanie takich kół jakie ma poldek czyli z ząbkami do pomalowania to to wychodzi mi dobrze.
Proponuje zakończyć temat bo robi się nieprzyjemny
Ale w jednym puncie się mylisz ponieważ koło nie mało cześci które się maluje więc musiałem sklejać krawędzie co daje gorszy efekt.Natomiast jeśli chodzi o sklejanie takich kół jakie ma poldek czyli z ząbkami do pomalowania to to wychodzi mi dobrze.
Proponuje zakończyć temat bo robi się nieprzyjemny