[Relacja] T-72B (Fly Model 1:25)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
[Relacja] T-72B (Fly Model 1:25)
Ładnie ci wieża wyszła . Ale mam problem :-/ nie wiem jak dobiorę farbki do mojego PT bo wieża nie jest jednolita -zielona , tylko kolorowa
jak to w PT
a malowanie jest chyba konieczne bo kolorystyka jest taka , że tylko siąść i płakać :-/

Prace nad wieżą i zarazem nad całym modelem zbliżają się pomału do końca
.
Do zrobienia został jeszcze: szperacz, główny właz wraz z karabinem, doklejenie pojemników oraz kilka poprawek w całości.

PS. Ponieważ będę chciał na koniec ''przybrudzić'' lekko model byłbym wdzięczny za polecenie mi czyjejś relacji, na której mógłbym się wzorować (nie musi być koniecznie tego modelu, wystarczy mi żeby był to czołg)
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Do zrobienia został jeszcze: szperacz, główny właz wraz z karabinem, doklejenie pojemników oraz kilka poprawek w całości.

PS. Ponieważ będę chciał na koniec ''przybrudzić'' lekko model byłbym wdzięczny za polecenie mi czyjejś relacji, na której mógłbym się wzorować (nie musi być koniecznie tego modelu, wystarczy mi żeby był to czołg)
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.
Z tym "brudzeniem" to się trochę wstrzymaj do czasu aż będziesz robił dioramę z pozostałymi jeszcze nie wykonanymi modelami. Nie wiadomo jaki "teren" w dioramce uda Ci się uzyskać.david pisze:Ponieważ będę chciał na koniec ''przybrudzić'' lekko model
PS. ostatnie zdjęcia są zbyt ciemne - na moim już "wypalonym" Samsungu niewiele widać - poprzednie zdjęcia były OK.