[R] Sr 71 Blackbird [ODRZUTOWCE]
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Dzięki Ceva za uznanie!
Witam wszystkich!
Model otrzymał powierzchnie sterowe:
Stateczniki:
Stanął również o własnych siłach, czyli podwozie zrobione:
Może proste i trochę kiepskie, ale chciałem je w ogóle zrobić.
Mam już oklejoną kabinę osłonami, ale zdjęcia wstawię później kiedy dokupie kółka i zainstaluje antenę.
Pozdrawiam!

Witam wszystkich!
Model otrzymał powierzchnie sterowe:

Stateczniki:

Stanął również o własnych siłach, czyli podwozie zrobione:

Może proste i trochę kiepskie, ale chciałem je w ogóle zrobić.
Mam już oklejoną kabinę osłonami, ale zdjęcia wstawię później kiedy dokupie kółka i zainstaluje antenę.
Pozdrawiam!

Dzięki bardzo Sprudin za poparcie dla mojej pracy!
Jak na ten model to wszystko dość dobrze było zgrane, (może dla tego, że elementy mniejsze) oczywiście części wycinałem z drobnym zapasem, ale i tak to odciąłem.
Koniec zbliża się wielkimi krokami, później jakieś ostateczne poprawki i może kiedyś malowanie.
Pozdrawiam!

Sprudin pisze:jak było przy kabinie? Wszystko ładnie pasowało?
Jak na ten model to wszystko dość dobrze było zgrane, (może dla tego, że elementy mniejsze) oczywiście części wycinałem z drobnym zapasem, ale i tak to odciąłem.
Koniec zbliża się wielkimi krokami, później jakieś ostateczne poprawki i może kiedyś malowanie.

Pozdrawiam!

Witam wszystkich. Uprzejmie powiadamiam, że model skończony!
Podwozie:
Kółka może nie wyszły za dobrze, ale to pierwsze jakie kiedykolwiek toczyłem.
Oto i galeria końcowa:
Cóż, model ciężki, ale bardzo wdzięczny,efekt wynagradza każdą kroplę potu, każdy zszarpany nerw, jestem z niego bardzo zadowolony i nie ukrywam, że cieszę się jak małe dziecko.
Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania, dla Michała, który bardzo przyczynił się do tak pomyślnego zakończenia relacji. Dzięki!
Dziękuje również kibicom którzy chętnie tu zaglądali.
Do następnej relacji, pozdrawiam!

Podwozie:

Kółka może nie wyszły za dobrze, ale to pierwsze jakie kiedykolwiek toczyłem.
Oto i galeria końcowa:

Cóż, model ciężki, ale bardzo wdzięczny,efekt wynagradza każdą kroplę potu, każdy zszarpany nerw, jestem z niego bardzo zadowolony i nie ukrywam, że cieszę się jak małe dziecko.

Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania, dla Michała, który bardzo przyczynił się do tak pomyślnego zakończenia relacji. Dzięki!

Dziękuje również kibicom którzy chętnie tu zaglądali.

Do następnej relacji, pozdrawiam!

"Model - 40PLN, Robocizna - miesiąc czasu, Mina przechodniów - BEZCENNE"Ceva pisze:Ja ze swoim kiedyś musiałem wyjść na ulicę i z ludzkich min miałem niezłą polewkę

Fakt, fajnie na nasze zabawki reagują Śmiertelnicy.

Piter, samym faktem ukończenia modelu zasługujesz na wieeelkie gratulacje

Pozdrawiam!!!
Dzięki wszystkim za miłe słowa!
Sam jeszcze nie wiem.
Jak ktoś chce mogę na życzenia wstawić zdjęcie w plenerze, z jakiegoś konkretnego ujęcia.
Pozdrawiam!

Kroolo pisze:a co następne?
O, tym pytaniem trafiliście w dziesiątkę!edipodium pisze:Co następne?

Będę kiedyś musiał spróbować!Ceva pisze:Teraz przedreptaj się z nim przez miasto i popatrz na reakcje ludzi
Jak ktoś chce mogę na życzenia wstawić zdjęcie w plenerze, z jakiegoś konkretnego ujęcia.
Pozdrawiam!