KONKURS IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Kroolo, Powiem tak, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem symulatora lotów który jest obsadzony w realiach 2 wojny światowej to niech kupuje bez namysłu
Poziom realizmu jest bardzo wysoki, gdyż gdy ustawimy ustawienia realizmu na maksimum to ciężko jest latać w samolocie 1 silnikowym, a co dopiero gdy wsiadamy do takiego BF-110 to zaczynamy mieć problem z brakiem przycisków na klawiaturze, by cieszyć się w pełni z tego symulatora potrzebujemy dobrego joy'a jak i czterech dźwigni do regulacji przepustnicy, mieszanki, chłodnicy oleju i chłodnicy wody.
Co do twojego pytania, to latałem trochę w misjach dla jednego gracza lecz po ostatnim patch'u nasz przyjaciel pilot Hans lecąc JU-88 łamie prawa fizyki, a jego kolega strzelec pokładowy Bruno, potrafi strzelać jak snajper do nieruchomego celu
Więc dopóki nie naprawią tego będę latał z "rzeczywistymi" pilotami
Co do recenzji to jest mi ją ciężko napisać gdyż nie mogę złożyć pożądanej wypowiedzi.
Pozdrawiam
Mateusz

Co do twojego pytania, to latałem trochę w misjach dla jednego gracza lecz po ostatnim patch'u nasz przyjaciel pilot Hans lecąc JU-88 łamie prawa fizyki, a jego kolega strzelec pokładowy Bruno, potrafi strzelać jak snajper do nieruchomego celu

Co do recenzji to jest mi ją ciężko napisać gdyż nie mogę złożyć pożądanej wypowiedzi.
Pozdrawiam
Mateusz