[Relacja] Nysa 522 "Milicja" Modelik 18/06
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Ej to dziwne, bo ja jakoś mimo, że patrze na to co ma przypominać samochód mocno sie ekscytuje tym. I chce mi sklejać dalej, mało tego bedąc w modelarskim kupiłem dla odmiany elektrowóz PKP - jako nastepna relacja, mała zapowiedź.
Sklejanie w łóżku wiem, że to pomysł desperacki, ale ja już dłużej nie zdzierżę leżeć i prawie nic nie robić (no chyba że mam czytać "fascynujące" notatki z psychologii czy międzynarodowych stosunków politycznych), to wole mniejsze zło jakim jest sklejanie.
Akurat po krótkiej drzemce w samo południe miałem sie zabrać dalej i chyba będę kontynuować prace na "suką" milicyjną ale zwracając baczną uwagę jak to robie by nie pogorszyć sprawy. Chociaż czy może być gorzej??
Sklejanie w łóżku wiem, że to pomysł desperacki, ale ja już dłużej nie zdzierżę leżeć i prawie nic nie robić (no chyba że mam czytać "fascynujące" notatki z psychologii czy międzynarodowych stosunków politycznych), to wole mniejsze zło jakim jest sklejanie.
Akurat po krótkiej drzemce w samo południe miałem sie zabrać dalej i chyba będę kontynuować prace na "suką" milicyjną ale zwracając baczną uwagę jak to robie by nie pogorszyć sprawy. Chociaż czy może być gorzej??
Eeee edipodium, powiem Ci, że teraz nie mam ochoty na plastiki. Mam istny kartonowy "głód", teraz muszę podpatrzeć jak IRON robił otwierane drzwi w nysce, bo kurczak niby coś pisze w tej instrukcji ale za bardzo se nie potrafię tego wyobrazić. Ach jeszcze jedno, dobrze sie skleja przy dobrej muzyce (podnosi morale - zapał), naturalnie każdy słucha innej a moja w szczególności luzuje człeka.
Piter16, Sprudin i Czesio dzięki za kibicowanie, także podziękowania dla IRON'a, a przy okazji jaki następny model będziesz kleił??
Pozdrawiam
Piter16, Sprudin i Czesio dzięki za kibicowanie, także podziękowania dla IRON'a, a przy okazji jaki następny model będziesz kleił??
Pozdrawiam
- Matrix_OST