Żeby ustalic położenie podstawy podnośnika na ramie , musiałem stworzyć kabinę.
Wnętrze :

Fotele pokryte niebieskimi pokrowcami , coby się tapicerka nie ścierała

I kabina właściwa :

Jako , że nie wyszły mi takie paski zainstalowane pomiędzy drzwiami a reszta kabiny , została ona pomalowana , teraz jest nieco jaśniejsza niz była w opracowaniu i chyba wygląda troche lepiej ( jeśli chodzi o kolor ). Dodatkowo we własnym zakresie , zrobiłem dwa charakterystyczne przetłoczenia na przodzie kabiny ( tak jak w oryginale ), autor nie zrobił tego w ogóle ( ze względu na stopień uproszczenia modelu - nie mam pretensji o to

Zderzak :

Klosze lamp również wykonane we własnym zakresie ( brak opcji dodatkowych , w modelu były narysowane na zderzaku ) , otwory oświetleniowe wyciąłem , podkleiłem folią i zrobiłem takie prymitywne klosze wewnątrz zderzaka. Dolne lampy i kierunkowskazy tylko podmalowane farbkami - bez kloszy.
No i wszystko razem w całości :

Kabina jest oczywiście podnoszona , co by silnik było widać , i tu od razu uspokoję wszystkich , że mimo przyklejenia już kabiny do ramy , nie będzie problemu z włożeniem silnika do środka. Podstawa podnośnika jeszcze nie przyklejona ( aż włożę tam silnik ). Na razie tyle - do zobaczyska.
papa