Radziowy Konkurs - Brać się do roboty koledzy !
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Radzio brawa za kreatywność i aktywność.
Niestety nie załapię się na konkurs, gdyż na razie sklejamy tylko pływadła a po za tym moje umiejętności są jeszcze zbyt małe aby zmierzyć się z zawodowcami. no chyba,że ogłosisz konkurs na najlepiej spaprany model, to pewnie bym wygrał
Niech zwycięży najlepszy!
Niestety nie załapię się na konkurs, gdyż na razie sklejamy tylko pływadła a po za tym moje umiejętności są jeszcze zbyt małe aby zmierzyć się z zawodowcami. no chyba,że ogłosisz konkurs na najlepiej spaprany model, to pewnie bym wygrał

Niech zwycięży najlepszy!
Mati, takich konkursów moga być setki, tylko kto będzie sponsorował nagrody?Mati pisze:
Moim zdaniem na forum powinno byc więcej takich konkursów bo to bardzo dobre pomysły!!! Obrazek

Mamy szczęście, ze mamy na forum takiego radzia, experta co to i doradzi, i zorganizuje konkurs fundując nagrodę jednocześnie.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Przez moment zastanawiałem się czy nie odłożyć P11 na półkę, ale jednak nie.
Obiecałem sobie że będę twardy i skończę te rozgrzebane trzy modele bo Błyskotki to nawet nie liczę.
Druga sprawa to w moim przypadku, te trzy miesiące to mogło by się okazać za mało. W końcu życie mi organizuje ośmiomiesięczna pociecha
Obiecałem sobie że będę twardy i skończę te rozgrzebane trzy modele bo Błyskotki to nawet nie liczę.
Druga sprawa to w moim przypadku, te trzy miesiące to mogło by się okazać za mało. W końcu życie mi organizuje ośmiomiesięczna pociecha