Raczej nie - jeżeli już to wzbogacony standard.Krakus pisze:Wierzę, że będzie to model waloryzowany, ruchome powierzchnie sterowe, wysunięta ,,kołyska,, wyposażenie kabin i inne fikołki

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Tego nie powiedziałem, po prostu tak mi wysoko koledzy podciągnęli poprzeczkę że odstawiłem go na jakiś czas.OSTOJA pisze:To jak juz nie ujrzy światła dziennego? :-/
U mnie też to tak miało wyglądać, a jak się rozwinęło to sam widziałeś.OSTOJA pisze:jeżeli już to wzbogacony standard.
Jeżeli masz to w formie elektronicznej i nie sprawi Ci to za dużego kłopotu to naprawdę będę wdzięczny. Zawsze to coś więcej człowiek się dowie. Ja już jestem zbyt "leniwy" by grzebać się w internecie i "papierach" a i czasami fantazja mnie "ponosi". Dorabiam wtedy coś niezbyt zgodnego z byłą rzeczywistością.Piterski pisze:Co do dokumentacji mogę Ci naprawdę użyczyć to co mam i w takiej formie jak mam.
A no im dalej w las tym więcej drzew - normalne ja też tak mam.Piterski pisze:U mnie też to tak miało wyglądać, a jak się rozwinęło to sam widziałeś.
Chętnie plik wyślę jeżeli masz AutoCad'a nie będzie problemu, chyba że wymyślę jakąś inną formę przekazania.Piterski pisze:Ja też bym na tym skorzystał bo odpadnie mi dorabiane żeberek do skrzydeł
Krakus pisze:Wierzę, że będzie to model waloryzowany, ruchome powierzchnie sterowe, wysunięta ,,kołyska,, wyposażenie kabin i inne fikołki
Piterski, widzę, że to samo mnie "grozi", ale po chwili zastanowienia, kto wie czy nie zrobię kabinki posługując sie częściami z Karasia.Piterski pisze:tak mi wysoko koledzy podciągnęli poprzeczkę że odstawiłem go na jakiś czas
Widzę że pomysły masz te same co jaOSTOJA pisze:kto wie czy nie zrobię kabinki posługując sie częściami z Karasia.Można byłoby też zrobić silnik na częściach od Łosia
Poczekaj do weekendu najdalej w poniedziałek wszystko się wyjaśni. Może będziesz miał silnik i kabinę kolorowąOSTOJA pisze:nie mam łatwego dostępu do skaneraa drukarkę mam "czarną"
Andrzej, nie mam tej wkładki. Adres na wszelki wypadek podam na PW. Jeżeli będziesz tak miły to chętnie skorzystam.Krakus pisze:Nie wiem, czy masz wkładke modelarską z ,,Modelarza,, z rysunkami ,,Karasia,, równiez kabin?