Muzyka...
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Osobiście muzyka mi nie przeszkadza w klejeniu modeli, nawet jeśli leci akurat coś co bardzo lubię, z półki drum&bass, jungle, hardstyle, house, proggresive techno. Po za tym lubię się odprężyć przy Chemical Brothers.
No i kocham wielkie, maksymalnie głośne imprezy i eventy. Póki co w planach OCE Bydgoszcz, Creamfields Wrocław i Sunrise Festival Kołobrzeg
Ale do tego czasu trzeba jeszcze popracować. 
No i kocham wielkie, maksymalnie głośne imprezy i eventy. Póki co w planach OCE Bydgoszcz, Creamfields Wrocław i Sunrise Festival Kołobrzeg

Siema,
Motorhead, Motley Crue, Godsmack, Rammstein (dobry mają kawałek "Das Modell" do klejenia) , stare albumy Metallicy, Skid Row, Korn, Pearl Jam, Slayer, Acid Drinkers, Kult, KNŻ, Hey, Dżem, Slipknot i troche z industrialu, thrash metalu i klasyki takiej jak Hendrix, Led Zeppelin, The Doors itp...
Oprócz tego słucham jeszcze D'n'B - głównie DJ Hype, Dive, The Weekenders, Electric Rudeboyz, i kocham soundtrack z Human Traffic
... Co jeszcze ... hmm Beastie Boys, Chemical Brothers, troche House'u...
A, i zawsze, zawsze (
) słucham muzy jak kleje, mało ona nastrajająca do klejenia ale ja tak lubie... pracowac w hałasie
Pozdro!
Motorhead, Motley Crue, Godsmack, Rammstein (dobry mają kawałek "Das Modell" do klejenia) , stare albumy Metallicy, Skid Row, Korn, Pearl Jam, Slayer, Acid Drinkers, Kult, KNŻ, Hey, Dżem, Slipknot i troche z industrialu, thrash metalu i klasyki takiej jak Hendrix, Led Zeppelin, The Doors itp...
Oprócz tego słucham jeszcze D'n'B - głównie DJ Hype, Dive, The Weekenders, Electric Rudeboyz, i kocham soundtrack z Human Traffic

A, i zawsze, zawsze (

Pozdro!
Ja jak kleję muszę mieć zawsze, włączoną muzykę. Najczęściej słucham nowych kawałków i wielkich starych hiciorów takich jak Nothing else Matters, muzyka z Dirty Dancing, Marillion Najlepszy zespół jaki słyszałem, najbardziej od niech lubię Fugazi. Ostatnio w ucho wpadła mi Nelly Furtado z kawałkamiSay it Right, Maneater i All good Things. Lubię też bardzo zespół Fran zFerdinand. mają świętną muzykę, a najlepsze to Take me out, the fallen, walk away czy Do you want to
admiral_d, z pierwszą częścią nam nie po drodze, ale jeżeli chodzi o pion d`n`b to widzę, że moglibyśmy się dogadać:-)
Ja na dj`a Hype jadę właśnie na Creamfields 7 lipca tegoż roku, pierwszy raz będę miał okazję posłuchać go na żywo (chodzą plotki, ploteczki że gościem specjalnym ma być Prodigy, ale coś mnie się nie wydaje).
Soundtrack z Human Traffic`a też bajeczka
Nie wiem czy posiadasz, ale osobiście mam nawet z tego secik wyśmienity, przez tyle gatunków i bajecznych przejść między stylami, że po prostu nie ogarniam. No i "Liquid Child"... Bajka 
Ja na dj`a Hype jadę właśnie na Creamfields 7 lipca tegoż roku, pierwszy raz będę miał okazję posłuchać go na żywo (chodzą plotki, ploteczki że gościem specjalnym ma być Prodigy, ale coś mnie się nie wydaje).
Soundtrack z Human Traffic`a też bajeczka

Jak napisałem słucham antyradia przez net.Seb@ pisze:A słuchacie radia czy płyty czy MP3 czy...
Czasami zwykłego radia (jak nie mam potrzeby włączać komputera)
czasem też płyt z moją muzyką MP3, w ciszy nie mogę się skupić.
Co do hałasu myślę że lepiej posłuchać sobie muzyki niż rozbijania się domowników po całym mieszkaniu albo samochodów i autobusów co chwila przejeżdżających pod oknami.
Pozdrawiam