od wielu z Was otrzymałem dzisiaj miłe życzenia urodzinowe - naprawdę jestem wzruszony. Ponieważ odpisałem już na kilka listów, to postanowiłem podziękować z góry jednorazowo Wszystkim, którzy o mnie pamiętali.
A żeby było milej to proponuję małą zabawę. Na prezenty przeznaczam te cztery kartony z wydawnictwa Answer:

plus pierwszy numer Kartonowego Fana dla zwycięzcy:

Zasady zabawy są proste - proszę w tym wątku wklejać zdjęcia swoich najpierwszysch modeli wraz z historią ich powstania oraz tym, jak to się stało, że zajęliście się lepieniem kartonówek. Czyli oczekuję modeli, które wcale nie sa wykonane mistrzowsko - za to ciekawie opisane. Im historia będzie ciekawsza, tym większe szanse na wygraną. Zabawę kieruję raczej do młodszych uczestników (proszę tylko Staszkova i Radzia o nieuczestniczenie).
Czekam do niedzieli na zgłoszenia, potem robimy głosowanie na forum przez trzy dni (ja sobie przyznaję ze dwadzieścia głosów - z okazji moich urodzin) i voila! Zwycięzcy wybiorą sobie sami modele (KF jest tylko do pierwszego miejsca) z tych powyżej.
Ma być zabawa - czyli wygrywa niekoniecznie najlepszy model - może wygrać interesująca, ciekawa historia. Oczywiście fotki powinny być ostre i doświetlone.
Część nagród sponsoruje Answer a część ja.
TAD