Aktualizacja forum - zmiany
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Aktualizacja forum - zmiany
Wpisuję adres forum (przez telefon), i... pierwsze co pomyślałem: kurde, zły adres, sprawdzam adres, a jednak dobry, wchodze na stronę z relacjami i wszystkie wydają się bardzo znajome.... cóż za miła niespodzianka, forum jest dopasowane do telefonu:-) A ja głównie przeglądając fora korzystam z telefonu. Obecna zmiana "silnika" forum to duże ułatwienie.
Dzięki, ze idziecie z duchem czasu.
Dzięki, ze idziecie z duchem czasu.
-
- Administrator
Re: aktualizacja forum
Dziękujemy za pozytywne opinie
Zachęca to do dalszego rozwoju!

Zachęca to do dalszego rozwoju!
Ja też oceniam zmiany na +
Chociaż nie mogę się jeszcze w tym odnaleźć.
Pozdrawiam
Chociaż nie mogę się jeszcze w tym odnaleźć.
Pozdrawiam
Kwestia przyzwyczajenia, jak do każdej zmiany ;)
Mi brakuje strony głównej gdzie było widać zdjęcie tygodnia, shoutbox.
Mi brakuje strony głównej gdzie było widać zdjęcie tygodnia, shoutbox.
Re: Aktualizacja forum - zmiany
Czy można tak skonfigurować otwieranie okienek, żeby po kliknięciu nieczytanego postu otwierał się ten post, a nie relacja od początku.
Druga uwaga to czy można gdzieś umieściś statystykę nowych postów w danym miesiącu? Wtedy jest najlepsze porównanie aktywności.
Pozdrawiam
Druga uwaga to czy można gdzieś umieściś statystykę nowych postów w danym miesiącu? Wtedy jest najlepsze porównanie aktywności.
Pozdrawiam
-
- Administrator
Po kliknięciu w ikonkę obok postu otworzy się nieprzeczytany post. Po kliknięciu w tytuł otworzy się początek relacji.
Pomyślę o tym

A ja mam takie pytani: Czy kazde odswierzenie storny forum musi wiazac sie z ponownym logowaniem? Czy odswiezanie jest nie potrzebne, bo forum aktualizuje sie samo, na bierzaco?
Dzieki.
Dzieki.