Czas na zmiany?
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
-
-
Tutaj nie potrzeba moderatora, tylko użytkowników pokazujących swe dokonania. Utworzenie nowego działu tutaj nic nie zmieni, poza dodatkowym utrudnieniem w poszukiwaniu relacji i nowych wpisów zaszufladkowanych w kolejnym dziale. Wstyd i obawa? No emocje na początku są, ale jak się człowiek przełamie to już z górki. Przełamać taką obawę warto, nie tylko w światku modelarskim, więc tym bardziej warto potrenować "otwarcie na świat" :)
Ws fotki tygodnia - ciężko jest coś wybrać, gdy raz na miesiąc ukazuje się skończony model. Proponuję robić głosowanie na fotkę tygodnia --> obiecuję, że będę regularnie wstawiał zwycięzcę.
Moje modelowanie ostatnio niestety ogranicza się w zasadzie do kolekcjonowania wycinanek, więc animatorem jestem też raczej kiepskim, zresztą konkursy, jak widać, nie na wiele się zdały. Co do osoby moderatora - wg mnie wakat jest, więc kandydatury zgłaszać do admina --> decyzja powinna być pomyślna.
Zapraszam do klejenia i relacjonowania, obiecuję że jak sam coś polepię to na pewno się tym pochwalę!
Ws fotki tygodnia - ciężko jest coś wybrać, gdy raz na miesiąc ukazuje się skończony model. Proponuję robić głosowanie na fotkę tygodnia --> obiecuję, że będę regularnie wstawiał zwycięzcę.
Moje modelowanie ostatnio niestety ogranicza się w zasadzie do kolekcjonowania wycinanek, więc animatorem jestem też raczej kiepskim, zresztą konkursy, jak widać, nie na wiele się zdały. Co do osoby moderatora - wg mnie wakat jest, więc kandydatury zgłaszać do admina --> decyzja powinna być pomyślna.
Zapraszam do klejenia i relacjonowania, obiecuję że jak sam coś polepię to na pewno się tym pochwalę!
- czolgruski
Przepraszam za nekroposting. Chciałem zauważyć że brakuje Wam kolegom czasów jak było ponad 1000 postów miesięcznie. Właśnie się zalogowałem po ponad trzymiesięcznej przerwie jak byłem poza krajem i nieprzeczytanych postów jest niewiele ponad 300 ale aż 30 tematów relacji co mnie cieszy bo jest czemu się przyglądać. Dla mnie to dużo do obejrzenia, dla starych forumowiczów to pewnie martwica, każdy to widzi inaczej. Ważne że modelarze zawsze byli, są i będą, w końcu to my tworzymy to forum. :)
Potrzebuję kilka dni na załatwienie spraw i biorę się za ostatni człon swojego EN57.
Pozdrawiam.
Potrzebuję kilka dni na załatwienie spraw i biorę się za ostatni człon swojego EN57.
Pozdrawiam.