Będzie większa przyjemność jak się teciaka skończy z powodzeniem.Ming pisze:projekt tego T-34 jest naprawdę trudny
[Relacja] T34/76 model 1942 GPM 11/2013
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam
Gąsienice złożone, nic innego nie wymyśliłem z tymi pomylonymi bieżnikami - tylko malowanie. Dodałem też jeden element "od siebie". Muszę je teraz jakoś sensownie pobrudzić, a nie mam za bardzo w tym doświadczenia.

W międzyczasie zabrałem się za element, który zawsze sprawiał mi w modelach czołgów najwięcej frajdy czyli wieżę.
SPRAWIAŁ!!!
Pomijam fakt, że brakuje wewnętrznej oklejki wieży, pomijam też, że rysunki są mało pomocne, ale to, że podstawa wieży jest z zupełnie innej bajki o mało nie doprowadziła do skasowania modelu.

Pozdrawiam
Gąsienice złożone, nic innego nie wymyśliłem z tymi pomylonymi bieżnikami - tylko malowanie. Dodałem też jeden element "od siebie". Muszę je teraz jakoś sensownie pobrudzić, a nie mam za bardzo w tym doświadczenia.

W międzyczasie zabrałem się za element, który zawsze sprawiał mi w modelach czołgów najwięcej frajdy czyli wieżę.
SPRAWIAŁ!!!
Pomijam fakt, że brakuje wewnętrznej oklejki wieży, pomijam też, że rysunki są mało pomocne, ale to, że podstawa wieży jest z zupełnie innej bajki o mało nie doprowadziła do skasowania modelu.

Pozdrawiam
- Towarzysz19
Witam
Czekałem na śnieg czekałem i się nie doczekałem. Chciałem "strzelić" kilka fotek w plenerze - ale ponoć rosyjscy naukowcy zapowiadają zimę stulecia, a więc wszytsko jeszcze przede mną.

O wszystkich plusach i minusach tego opracowania informowałem na bieżąco w relacji. Drugi raz tego modelu na warsztat bym nie wybrał.
Melduję wykonanie noworocznego postanowienia
Oto tegoroczne wypociny:

Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
Czekałem na śnieg czekałem i się nie doczekałem. Chciałem "strzelić" kilka fotek w plenerze - ale ponoć rosyjscy naukowcy zapowiadają zimę stulecia, a więc wszytsko jeszcze przede mną.

O wszystkich plusach i minusach tego opracowania informowałem na bieżąco w relacji. Drugi raz tego modelu na warsztat bym nie wybrał.
Melduję wykonanie noworocznego postanowienia
Oto tegoroczne wypociny:

Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
- Towarzysz19
- Towarzysz19
No, mogłoby to troszkę potrwać, ale za to jak ambitnie brzmiOSTOJA pisze:Towarzyszu, chcecie "zagrzebać" el_pawa na ładnych kilka lat w ruskich pełzaczach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Albo imitacja spadochronu podłączona do czołgu, a potem do sufitu i powstałby taki mini desant pancernypiter16 pisze:He he he, dobry żart. To trzeba czołgi pod sufitem wieszać i po problemieChyba porzucę sklejanie modeli