KONKURS IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Kroolo, Powiem tak, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem symulatora lotów który jest obsadzony w realiach 2 wojny światowej to niech kupuje bez namysłu   Poziom realizmu jest bardzo wysoki, gdyż gdy ustawimy ustawienia realizmu na maksimum to ciężko jest latać w samolocie 1 silnikowym, a co dopiero gdy wsiadamy do takiego BF-110 to zaczynamy mieć problem z brakiem przycisków na klawiaturze, by cieszyć się w pełni z tego symulatora potrzebujemy dobrego joy'a jak i czterech dźwigni do regulacji przepustnicy, mieszanki, chłodnicy oleju i chłodnicy wody.
 Poziom realizmu jest bardzo wysoki, gdyż gdy ustawimy ustawienia realizmu na maksimum to ciężko jest latać w samolocie 1 silnikowym, a co dopiero gdy wsiadamy do takiego BF-110 to zaczynamy mieć problem z brakiem przycisków na klawiaturze, by cieszyć się w pełni z tego symulatora potrzebujemy dobrego joy'a jak i czterech dźwigni do regulacji przepustnicy, mieszanki, chłodnicy oleju i chłodnicy wody.
Co do twojego pytania, to latałem trochę w misjach dla jednego gracza lecz po ostatnim patch'u nasz przyjaciel pilot Hans lecąc JU-88 łamie prawa fizyki, a jego kolega strzelec pokładowy Bruno, potrafi strzelać jak snajper do nieruchomego celu Więc dopóki nie naprawią tego będę latał z "rzeczywistymi" pilotami
 Więc dopóki nie naprawią tego będę latał z "rzeczywistymi" pilotami  

Co do recenzji to jest mi ją ciężko napisać gdyż nie mogę złożyć pożądanej wypowiedzi.
Pozdrawiam
Mateusz

Poziom realizmu jest bardzo wysoki, gdyż gdy ustawimy ustawienia realizmu na maksimum to ciężko jest latać w samolocie 1 silnikowym, a co dopiero gdy wsiadamy do takiego BF-110 to zaczynamy mieć problem z brakiem przycisków na klawiaturze, by cieszyć się w pełni z tego symulatora potrzebujemy dobrego joy'a jak i czterech dźwigni do regulacji przepustnicy, mieszanki, chłodnicy oleju i chłodnicy wody.
 Poziom realizmu jest bardzo wysoki, gdyż gdy ustawimy ustawienia realizmu na maksimum to ciężko jest latać w samolocie 1 silnikowym, a co dopiero gdy wsiadamy do takiego BF-110 to zaczynamy mieć problem z brakiem przycisków na klawiaturze, by cieszyć się w pełni z tego symulatora potrzebujemy dobrego joy'a jak i czterech dźwigni do regulacji przepustnicy, mieszanki, chłodnicy oleju i chłodnicy wody.Co do twojego pytania, to latałem trochę w misjach dla jednego gracza lecz po ostatnim patch'u nasz przyjaciel pilot Hans lecąc JU-88 łamie prawa fizyki, a jego kolega strzelec pokładowy Bruno, potrafi strzelać jak snajper do nieruchomego celu
 Co do recenzji to jest mi ją ciężko napisać gdyż nie mogę złożyć pożądanej wypowiedzi.
Pozdrawiam
Mateusz

postaram się w weekend zagrać i przedstawić czy warto kupować na chwile obecną
 postaram się w weekend zagrać i przedstawić czy warto kupować na chwile obecną