Winter 1944 (Diorama relacja z budowy)
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Dzięki za miłe słowa osobiście uważam że jest udana jak na dopiero drugą którą zrobiłem (zapraszam do obejrzenia pierwszej tutaj ) jest trochę rzeczy które jeszcze mogę udoskonalić ba nawet dość dużo
ale myślę że wszystko jeszcze przede mną 

Co do śniegu to jest on z sody spożywczej i polakierowany bezbarwnym matem w sprayu
Pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa osobiście uważam że jest udana jak na dopiero drugą którą zrobiłem (zapraszam do obejrzenia pierwszej tutaj ) jest trochę rzeczy które jeszcze mogę udoskonalić ba nawet dość dużo
ale myślę że wszystko jeszcze przede mną

Co do śniegu to jest on z sody spożywczej i polakierowany bezbarwnym matem w sprayu
Pozdrawiam
- RysiuMajster
- Kontakt:
- RysiuMajster
- Kontakt:
Całkiem fajna dio, ale do pojazdu opancerzonego widzę, że się nie przyłożyłeś, a dwa , ten wóz to go pewnie spuścili po linie z samolotu. Czemu nie ma śladów na śniegu?!

Ostatnio zmieniony 2010-09-30, 19:36 przez Wicio, łącznie zmieniany 1 raz.

- RysiuMajster
- Kontakt:
Witam
Kurde rzeczywiście zapomniałem o śladach opon ( ślady po butach zrobiłem a po samochodzie...dałem trochę d... bo teraz to będzie dość ciężko dorobić zwłaszcza między przednimi a tylnymi kołami)
Dzięki Wiciu zawsze można na ciebie liczyć tylko pisz szybciej żebym zdążył takie detale poprawiać
 zawsze można na ciebie liczyć tylko pisz szybciej żebym zdążył takie detale poprawiać  Pozdrawiam cię serdecznie
 Pozdrawiam cię serdecznie

Kurde rzeczywiście zapomniałem o śladach opon ( ślady po butach zrobiłem a po samochodzie...dałem trochę d... bo teraz to będzie dość ciężko dorobić zwłaszcza między przednimi a tylnymi kołami)
Dzięki Wiciu
 zawsze można na ciebie liczyć tylko pisz szybciej żebym zdążył takie detale poprawiać
 zawsze można na ciebie liczyć tylko pisz szybciej żebym zdążył takie detale poprawiać  Pozdrawiam cię serdecznie
 Pozdrawiam cię serdecznie