Modele z Billing Boats gdzie kupić?
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Modele z Billing Boats gdzie kupić?
Witam. Od dłuższego czasu szukam modelu St. Canute z firmy Billing Boats. Niestety u dystrybutora są braki a najbliższe terminy dostawy sięgają konca sierpnia...
Czy ktoś posiada jakieś informacje gdzie taki model można dostać w cenie do 500zł lub jakie inne zestawy w tym przedziale można kupić? Powiem szczerze że wróciłem do modelarstwa po paru latach nieobecności i trochę słabo się informuję o obecnym rynku modelarskim w Polsce. Internet wbrew pozorom jest dość ubogi w temacie pływających zestawów rc, a szkoda. Z góry dziękuje za porady i pozdrawiam

-
Ha to to ja wiem:)
Gdybym miał z 1500zł to by nie było pytania. Niestety kwota jest znacznie mniejsza, a sama konstrukcja z drewna mnie nie odstrasza. W ręcz przeciwnie- uwielbiam drewno bo od niego zacząłem przygodę z modelarstwem. Z powodu niedostępności modeli z Billing Boats rozpocząłem budowę model kasy F5-E. Na dzień dzisiejszy szukam wszelakich wskazówek, linków, kontaktów odnośnie tej klasy. Głównie interesuje mnie gdzie można dostać części do tego typu modelu. Za wszelkie info. z góry dziękuje:)
Gdybym miał z 1500zł to by nie było pytania. Niestety kwota jest znacznie mniejsza, a sama konstrukcja z drewna mnie nie odstrasza. W ręcz przeciwnie- uwielbiam drewno bo od niego zacząłem przygodę z modelarstwem. Z powodu niedostępności modeli z Billing Boats rozpocząłem budowę model kasy F5-E. Na dzień dzisiejszy szukam wszelakich wskazówek, linków, kontaktów odnośnie tej klasy. Głównie interesuje mnie gdzie można dostać części do tego typu modelu. Za wszelkie info. z góry dziękuje:)
no wiec części do tego modelu można dostać prawie w każdym sklepie modelarskim modele budujemy zlikor pisze:Ha to to ja wiem:)
. Na dzień dzisiejszy szukam wszelakich wskazówek, linków, kontaktów odnośnie tej klasy. Głównie interesuje mnie gdzie można dostać części do tego typu modelu. Za wszelkie info. z góry dziękuje:)
maszty to rurki węglowe maszt
naped żagla winda
budowa kadłuba 1 ,
sklepy dla żaglomaniaków 1
oferta Biling Boats są w sprzedaży
ciekawa stronka w j angielskim www
plany i plany linki ect
jakiego konkretnego modelu szukasz popytam znajomych w czechach może w ich sklepach coś jest
akcesoria i okucia
Billing Boats
okucia inne
akcesoria i okucia
Billing Boats
okucia inne
-